VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Elektroinstalační práce představují hlavní činnost naší firmy. Nabízíme široké rozpětí služeb - od montáže domovního zvonku až po kompletní elektroinstalační zajištění celých objektů. Provádíme : -veškeré elektroinstalační práce, opravy a údržba stávající elektro-instalace a objektů -celkové rekonstrukce objektů, revize a přihlášky vč. ...

Montáž, oprava: - elektrické zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské práce -montáže solárních systémů, tepelných čerpadel a centrálních vysavačů.

Čalounické, autočalounické práce. Autočalounictví: -firma založena v roce 1991, 35 let praxe v oboru -pečlivost zpracování zakázek, individuální přístup -pracujeme se všemi potahovými materiály -zpracujeme i speciální zakázky -k dispozici uzavřená parkovací plocha.

Elektroinstalační a revizní práce: -vysoké i nízké napětí -inženýrská činnost -hromosvody. Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001

Prodej, půjčovna a servis elektrického nářadí a nástrojů. Autorizovaný prodejce elektrického nářadí MAKITA: -MAKITA-záruční a pozáruční servis el.nářadí -vibrační desky Wacker -vibrační pěchy Wacker -čistící stroj na koberce Karcher -lamačky zámkové dlažby. Řezání asfaltu a betonu.

Služby: -projektování staveb -realizace staveb -projektování a výroba kovových konstrukcí -údržba a správa budov.

Provoz, obsluha, revize: -kotelny -plynová zařízení -tlakové nádoby.

Služby: -dodávka montáž tepelných čerpadel -vrtání studní, čerpací zkoušky -studniční šachty -ponorná čerpadla.

Provádíme opravy sedadel, potahování volantů, hlavic řadících pák a ručních brzd, zaslepení vystřeleného airbagu, šijeme střechy na kabriolety.

Zámečnictví a kovářství.

Stavební firma. Práce: -zednické -lešenářské -truhlářské -malířské -kyselinovzdorné -tesařské -sklenářské -natěračské -podlahářské. Dodávka: -zateplení budov.

Provádíme: - kompletní studnařské práce - geologický průzkum - vrty pro tepelná čerpadla, piloty aj. Vrtáme: - všechy druhy hornin od žuly až po tekuté písky. Vrtání: - rotačně příklepové - rotačně přítlakové - jádrové - jádrové s průběžným propažováním. Působnost Praha a 100 km okolo ní.

Povrchová úprava výrobků: -tryskání - odstranění nečistot, nátěrů -metalizace - žárové stříkání kovů -nátěrové aplikace - vysokotlaké stříkání, airless, štětkování, válečkování. Autodoprava.

Malíř - natěrač Veškeré práce malířské, natěračské, nátěry fasád, nátěry oken.