VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Svařování. Kovovýroba.

Povrchové úpravy kovů: -prášková lakovna -barvy dle vzorníku Ral, výběr z více než 100 odstínů zdravotně nezávadných barev (metalíza, mat, mix) -venkovní (protikorozní) a vnitřní barvy -lakování odolné proti ohybu -rozměry vypalovací pece: D-3, 5m, Š-1, 5m, V-2, 2m -tryskání, pískování ocelovou drtí.

Rekonstrukce, opravy, montáž: - vysokonapěťové sítě elektrické energie - elektrické zařízení. Stavba: - energetické parky.

Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí z nerezových ocelí: - nábytek - vozíky - zábradlí - schodiště Vyroba: - svařováním v ochranné atmosféře - rozvody potrubí pro farmaceutický a potravinářský průmysl.

Provádím hydroizolace staveb, přípravné a dokončovací stavební práce a specializované stavební činnosti.

Specializujeme se na: - realizaci antistatických, průmyslových, bytových podlah a podlahy do zdravotních zařízení. Provádíme samostatná měření i audity antistatických podlah, již zrealizovaných EPA prostorách nebo nemocnicích a zubních ordinacích. Navrhujeme a realizujeme EPA prostory dle evropské normy IEC 61340. Provádíme školení ESD ...

Služby: - montáže příček, předsazených stěn, stropů a podlah - montáže minerálních podhledů - kompletní zhotovení půdních vestaveb včetně zateplení - opláštění trámů

Práce: -obkladačské -zednické -kompletní stavební činnost -RODINNÉ DOMY na klíč -rekonstrukce domů a bytů -dodávka materiálů a řemesel.

Služby, práce: -pronájem nemovitostí -pronájem bytů -pronájem nebytových prostor -svařování hliníku -svařování barevných kovů -svařování nerezu -speciální pájení

Stavební práce. -úpravy koupelen, bytových jader, interiérů a půdních prostor. -zemní práce s minibagrem.

Stavba, rekonstrukce, realizace, provádění, změny, odstraňování: -jednoduché a drobné stavby. Práce: -VODOinstalační -TOPenářské Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál. Zlínský kraj.

Prodej stavebního materiálu. Tesařské práce. Zakázková výroba Pila - zpracování dřeva.

Přesné kovoobrábění - vyrábíme soustružené dílce o průměru 1 až 30 mm - obrábíme různé druhy ocelí, mosazí, slitin hliníku a nerezových ocelí - jsme specializováni na dlouhotočné soustružení - zabýváme se středně a velkosériovou výrobou - pracovníci mají dlouholeté zkušenosti ve strojírenství a jemné mechanice - kovoobráběním se zabýváme ...

Projekce, realizace, instalace: -ústřední topení -plyn -voda -kanalizace -instalatérské práce -výroba technických plynů -architektonické a inženýrské činnosti.

Obchod se dřevem. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dřevo -suché řezivo -truhlářské řezivo -řezivo-listnaté, jehličnaté. Výroba: -pilařská a impregnace dřeva -stavebně truhlářská -tesařská.

Instalace: -voda -topení -plyn. Práce: -instalatérské. Výroba zámků a kování. Výroba technických plynů.

Výroba a prodej: -skládací systémy -kovové palety. Povrchová úprava práškovými plasty (systém elektrostaticky i TRIBO) -různé barevné kombinace -různé povrchové struktury, plně v automatickém procesu. Výroba a prodej: -drátěný program-dle přání zákazníka. Kovovýroba: -na zakázku -odporové svařování drátěných ...