VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Realizace staveb, stavební firma. Sanace vlhkého zdiva.

Zaměřujeme se na zakázkovou strojírenskou výrobu, laserové řezání a lakování. - laserové dělení plechů - CNC ohýbání - prášková lakovna

M.O. profiomítky Nabídka strojních omítek. provádíme jak vnitřní, tak venkovní omítky v různém provedení.

Nabízím veškeré stavební práce, sádrokartonářské, obkladačské a malířské práce.

Provádíme výškové práce, z lana (horolezeckou technikou. Rizikové kácení a prořezy stromů, mytí oken ve výškách, montážní a zámečnické práce (sváření, nerez, TIG), opravy fasád, opravy komínů. Naše působnost je převážně Tábor, Praha, ale v tomto ohledu nejsme ničím omezeni. Pro více informací nás naváhejte kontaktovat na http://vptabor.cz/ nebo ...

Firma je zaměřená na opravy a zdění komínů v nadstřešní části nebo komínů celých od základů. Realizace veškerých druhů střech, rekonstrukce budov, hrubé stavby, fasády, zámkové dlažby, sádrokartony, půdní vestavby a komplexní stavby na klíč. Společnost je držitelem iso certifikátů ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, šatny, dětské pokoje, kuchyňské linky a veškerý nábytek na míru. Nezávazné zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma. Každý měsíc akce - sleva 11 %.

Práce: -soustružení -frézování -broušení -montážní práce.

Činnost: - zasklívání lodžií-OPTIMI, GLASA - zasklívání teras-GLASA - markýzy-STOBAG

Zajišťujeme: - práce tesařské, klempířské, pokrývačské, zednické, obkladačské, sádrokartonářské - zateplováním budov.

Provádí: - stavby-inženýrská činnost - ekonomické a organizační poradenství - projekce v investiční výstavbě - obchodní činnost - provádění staveb: - průmyslové - bytové - občanské - sádrokarton - příčky a podhledy - dodávka a montáž.

Stavební práce: -hydroizolace, izolace -trvalé odvlhčování zdí, zdiva (vnitřní i vnější) a budov (i fasády) -vhodné i pro historické a památkově chráněné budovy -systém vysoušení zdiva "K2000" -sanační omítky HYDROMENT -údržba staveb, testování a měření. Provozovna: -Nerudova 63 535 01 Přelouč tel./fax: 466958935; 605156045

Služby, práce: - měření a regulace - řídící systémy HW - Allen-Bradley, Siemens, Modicon, Direct, Foxboro - SW - vizualizační prostředí RS View, Monitor Pro, Control Web - operátorské stanice s PC, Panel View - elektroinstalace technologických zařízení, domovní elektroinstalace, hromosvody - elektroinstalace v objektech tř. A, B ...

Společnost MIJAVA spol. s r.o. se zabývá prodejem, montážemi a servisem tepelných čerpadel NIBE a Buderus. Prodej elektroinstalačního materiálu, domácích elektrospotřebičů, svítidel a domácích potřeb. Návrhy, poradenství a realizace elektroinstalací. Značkové kuchyňské studio Hanák, tepelná čerpadla, voda, vzduch, země

Sklenářství: - zasklívání - izolační dvojskla pro stolaře - broušení a vrtání skla, zrcadla - rámování - lepení akvarií a zrcadlových stěn Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiály - lišty (obrazové, dveřní) - dveřní a okenní doplňky - tmely MASTERSIL - silikony - panty - úchytky.

Sanace betonových konstrukcí. Provádění průmyslových podlah. Stěrkové i těžké izolace podlah, nádraží, jímek. Betonové podlahy. Stavebnictví. Hydroizolace.

Stavební práce: - základy rodinných domů - hydroizolace - realizace stropních konstrukcí - fasády rodinných domů.

Inženýrská geodezie: - vytyčování staveb - měření jeřábových drah - výpočty kabatur - účelové mapování - důlně měřičská činnost.

Prodej: - nářadí - kotevní, spojovací technika - polyfuzní svářečky. Oprava: - komaxitové pece - nářadí. Elektroinstalační práce.