VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Veškeré stavební a zednické práce. Novostavby, rekonstrukce, přstavby. Zateplování fasád, domů a střech, balkony. Stavba rodinných domů. Zemní práce. Zaměřování staveb.

Zabývám se zakázkovou výrobou nábytku, dle přání zákazníka, přičemž je veliký důraz kladen jak na kvalitu výrobků, tak i na vstřícný přístup k zákazníkům. Vyrábím nábytek pro domácnosti i firmy. Předmětem mojí práce jsou kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, studentský nábytek, obývací pokoje, vybavení kanceláří, firem, recepcí. ...

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, tryskání, povrchová úprava - kovy: - prášková ekologická barva KOMAXIT. Výroba na CNC strojích: - dělení plechů CNC laserovými stroji - dělení plechů CNC vysekávacím centrem - ohýbání plechů na CNC ohraňovacích lisech. Výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Zhotovení nových střech na klíč šikmých i plochých včetně všech souvisejících pracích. Též rekonstrukce starých střech. Při této příležitosti střechy všech typů i zateplujeme - jsme evidováni v dnes již zřejmě skončené akci Zelená úsporám.

Firma Miroslav Linhart - Linhartronik Komponenty pro průmyslovou automatizaci a elektroinstalaci. - projektování - montáže - opravy a revize elektrických zařízení.

Tesařství, klempířství, pokrývačství. Práce na střeše, střecha. Pokrývač, tesař, klempíř. Pokrývačství,   pokrývačské  práce. Tesařství, tesařské, klempířství,   klempířské práce. Veškeré střešní krytiny, krytina, střešní materiál. Střešní konstrukce-montáž, rekonstrukce střechy, oprava, přestavba, půdní vestavba. Kompletní zhotovení ...

Práce: -kamenické -architektonické prvky z pískovce -restaurátorské -umělecko-řemeslné -obklady krbů. Kamenická dokumentace. Pobočka: -Ostroměř, Hlísek 4, p. Kovalčík tel.:602360713, 608425359.

Stavební firma. Provádíme: - půdní vestavby - zateplování budov. Montáž: - sádrokartony - minerální podhledy - lamelové podlahy. Práce: - malířské - elektroinstalace.

Plynoinstalatérství. Revize, rekonstrukce, montáž: -plynová zařízení -ústřední topení -vodovodní, kanalizační rozvody.

Stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje - dřevěné podlahy - pergoly - dřevostavby. Sídlo firmy: - Markova 2928/17, Ostrava - Zábřeh.

Služby: - demolice - zemní práce.

Truhlářství, výroba: - okna, - dveře, - nábytek.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce: -malby schodišť, bytů, kanceláří, hal -lingrustace. Nátěry: -truhlářské výrobky okna, dveře -klempířské výrobky okapy, střechy -zábradlí, olověné cokly, fasády.

Kompletní elektroinstalace pro podniky i soukromé osoby. Revize, elektroopravárenství.

Správa a údržba nemovistostí. Insatalatérské a topenářské práce. Projkční práce.

Poskytujeme rozsáhlou nabídku eletroslužeb a servisních prací pro byty, menší sklady a administrativní budovy, průmyslové haly i budovy. Není problém zajistit služby v oblasti televizní a satelitních rozvodů. Dále nabízíme realizaci počítačových sítí pro Váši firmu, dům či byt. Elektroinstalace všeho druhu, přípojky nízkého napětí, domovní ...

Koupelnové studio Prodej: -vany, také hydromasážní -masážní boxy -sanitární keramika -vodovodní baterie. -obklad a dlažba Provádíme: -přestavby interiérů -rekonstrukce koupelen a bytových jader

Naše firma se zabývá elektrikářskými pracemi, novostavby, rekonstrukce bytových jader, opravy elektroinstalací, rodinné domy, průmyslové objekty, chaty, poruchy.Servis elektroinstalací pro firmy a výrobní prostory.Opravy, montáže domácích telefonů.

Truhlářství. Nabídka truhlářských výrobků.

Vnitrostátní přeprava širokého sortimentu materiálů. NÁKLADNÍ AUTODOPRAVA: - přeprava materiálů vozy TATRA s možností přídavného vleku - přeprava stavebních materiálů - přeprava sypkých směsí - dovoz živičných směsí ORIENTAČNÍ CENÍK: - TATRA: 32, - Kč/km, 550 kč/hod - TATRA 815 s hydraulickou rukou: 34, -Kč/km, 800, ...

Nabízíme komplexní služby v oblasti stavebnictví, jako jsou zednické práce, stavby na klíč, obkladačské a demoliční práce, rekonstrukce...

CAMINUS, spol. s r.o. je firma, která se řadu let, s největší profesionalitou, zabývá komplexním řešením spalinových cest, od poradenství, přes podrobný průzkum a diagnostiku stávajících komínů, vypracování komplexní projektové dokumentace, výrobu, dodávku a montáž komínů a kouřovodů až po závěrečnou revizní zprávu.