VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výškové a rizikové práce: - natěračské práce - spárování, upevňování konstrukcí - pokrývačské práce - montáž oken - klempířské práce - sádrokartony, izolace.

Ubytování: -11 pokojů, 32 lůžek, 7 chat po 4-5 lůžkách. -penzion 190 až 250, - Kč/lůžko -chatka 95, - Kč/lůžko -ubytování ve dvou - a čtyřlůžkových pokojích, možnost rezervace pokoje s kuchyní -možnost čtyř lůžkových chat, stanování a obytných přívěsů -koupání v přilehlé přehradě Rozkoš, turistika, rybolov, ...

Berák zemní práce Kompletní zemní a výkopové práce.

Činnost: - Sádrokartonové systémy - Minerální podhledy - Dřevěné a plovoucí podlahy - Střešní okna - Palubkové obklady - Tepelné a zvukové izolace.

Stavební firma: -fasády, opravy fasád -zateplování budov -strojní omítky -sanační omítky -pronájem lešení.

Dokončovací stavební práce Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod Pokrývačství Tesařství

Divize I. - Zajišťujeme kompletace investičních celků. Provádíme: ocelové konstrukce, zámečnické práce, svařence, kovovýrobu - frézování, soustružení, vrtání, zpracování výpalků, úpravu kovů, zakázková výroba dílů. Vyrábíme stroje a zařízení, lávky, haly, mostky, zábradlí. Divize II. - provádíme: restaurování uměleckých děl, restaurování památek - ...

Veškeré zemní prace a práce s tím spojené, autodoprava, kontejnerova doprava.

Zednictví - zateplování - rekonstrukce - obklady a dlažby - omítky - hrubé stavby.

Řešení oprav, opotřebení a spojování pomocí pájení či svařování..

Sklenářství. Zasklívání v dílně i na místě: -okna -dveře -skleníky -výklady -zrcadla všech tvarů a velikostí. Rámovámí obrazů a pasparty Broušení skel do nábytku-zrcadel. Vrtání otvorů do skla. Izolační dvojskla a trojskla včetně montáže. Skleněné náhrobní desky: -nápisy -pískování skla. Vitráže skládané: -do olova ...

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Zámečnické práce. Služby-nonstop-havarijní nouzové otevírání: -bytů -automobilů -trezorů -zámků. Ztráta autoklíčů od automobilů-výroba na počkání. Výroba: -klíčů -autoklíčů. Prodej, opravy a montáže zámků. Pancéřové dveře: -prodej -montáž -opravy.

Výroba: -uhlíkové kartáče -grafitové díly -grafitové lamely -uhlíky -grafitové kroužky, těsnění -kartáčové držáky -zakázková výroba. Soustružnické práce. Kovoobrábění. Zámečnictví.

Stavební firma, stavby: - realizace staveb - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce střech včetně půdní vestavby - projektovou dokumentaci pro výstavbu rodinných domů - klempířské konstrukce - pokrývačské práce - tesařské konstrukce - zednické běžné stavební práce - zednické obkladačské práce.

Klempířské a pokrývačské práce. Řemeslo: -klempíř -pokrývač.

Rekonstrukce bytových jader bytů a v rodinných domech, -vodoinstalatérské -elektrikářské a stavebně montážní práce (vše na klíč). -obkladačské práce (práce s keramikou). Provádíme technický dozor investora, zajistíme revize.

Výroba, montáž: -dřevěných příhradových vazníků -střechy na klíč -klempířské práce -tesařské práce.

Vyhledání původu předků v archivních záznamech, matrikách. Rodinná historie, firemní historie a historie domů. Přesný překlad matričních záznamů, přepis do rodového archu, sestavení rodokmenu. Výprava na místa života i úmrtí předků. Individuelní služby.

Výškové práce: -výškové a hloubkové práce - zjišťování technického stavu skladů na ropné látky (dle ČSN 75 3415) - nátěry konstrukcí - opravy fasád - kácení a prořezávání stromů - montáž a demontáž konstrukcí a zařízení - postupná demontáž nebo demolice výškových objektů - tmelení panelových spojů - nátěry a opravy výtahových šachet - ...

Střechy Rokyta: Specializace: - zhotovení a rekonstrukce střech jako kompletního celku prací i dodávky potřebného materiálu. Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - izolatérské práce.

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

Malířské, natěračské práce. Tapety.