VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zakázkové rytí: -sklo. Výroba: - keramické obrazy.

Rekonstrukce, výstavba: - rekonstrukce bytu na klíč - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - tesařské, pokrývačské práce - bourací práce - malířské, obkladačské práce - stěhování - montáž oken - výroba vestavěných skříní.

Prodej, montáž: - solární systémy na klíč - elektroinstalace.

Montáž, opravy, revize: - elektro.

Projekce, projekční činnost: -elektro, elektrické zařízení-autorizovaný technik -silnoproudá zařízení do 1000 V -průmyslové instalace -hromosvody -veřejné osvětlení -elektropřípojky. Překlady: -německý jazyk (němčina).

Svatební, společenské a taneční studio COMFORT Zlín. Půjčujeme svatební a společenské šaty, pánské obleky, chlapecké i dívčí šaty a doplňky. Prodáváme svatební obuv, snubní prstýnky, svatební oznámení, svatební a společenské doplňky. Provádíme návrhářské a aranžérské služby a společenské výzdoby. Vyzdobíme auta, kostel, místnosti. ...

Instalace, servis: - vzduchotechnika -elektromontážní práce - opravy, údržby a revize elektrických zařízení

Montáže: -rozvoden a spínacích stanic VVN, VN -průmyslových a distribučních stanic VVN, VN, NN. Montáže, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení dodavatelským způsobem bez omezení napětí. Montáže průmyslových a jiných elektrických instalací, komunikace, veřejné osvětlení. Montáže řídících, informačních a přenosových systémů ...

Kovářské práce. Výroba: - podkovy pro koně - zahradní nářadí. Ostření špic a sekáčů.

Truhlářství. Výroba a prodej: - atypický nábytek. Formátování a prodej: - laminátové desky - dvířka a pracovní desky na kuchyňské linky. Potřeby pro stolaře a kutily: - hrany - kování - pojezdy - úchytky - vruty - kovové nohy - narážecí hrany.

Výroba, montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení.

Stavební a zednické práce. Zateplování fasád.

Stevební práce: - obkladačské a zednické práce - rekonstrukce bytů, domů - rekonstrukce koupelen.

Půjčovna: - autojeřáby. Prodej, dodávka: - drcené kamenivo - písek - betonové a směsné recykláty. Demolice a rekonstrukce objektů.

Řemeslnické práce: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - truhlářské práce - půdní vestavby - zateplovací práce - montáž sádrokartonových konstrukcí - drobné zednické práce.

Sadové úpravy. Interiérová, umělá i hydroponická zeleň. Údržba zeleně, dekorace, zemní práce. Prodej: - palivové dřevo

Tesařství: - pokládka betonových, pálených tašek - montáž střešních šindelů - stavba srubů. Stavebnictví: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce.

Zpracování skla: - dělící stěny - okna - stínidla.

Zámečnická výroba zábradlí – balkónová, lodžiová, schodišťová … brány, branky, vrata, plotové dílce … ocelová schodiště – vnitřní i vnější mříže a bezpečnostní dveře – zabezpečení bytů, domů, provozoven apod. poklopy, regály … kovové komponenty pro nábytek – možnosti i kompletní výroby markýzy, přístřešky – včetně krytin kovovýroba, ...

Stavební firma. Stavební činnost, opravy a rekonstrukce: - fasády - štukatérství - rekonstrukce historických objektů a slohových fasád domů.