VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Vodařské práce, instalatérské práce. Topenářské práce, topenář, opravy, montáž, servis topení, revize, havárie. Plynařské práce, plynař, opravy, montáže plynu. Instalace rozvodů topení, vody a plynu. Topení klasické ústřední nebo podlahové UPONOR. Prodej i montáž kotlů JUNKERS a BUDERUS. Kotle plynové, na tuhá paliva, na dřevo, ...

Činnost: - geodetické práce - projektová činnost ve výstavbě - projektování pozemkových úprav

Zemní a výkopové práce: - terenní úpravy - hloubení základů rodinných domů - výkopy elektropřípojek, vodovodních přípojek - úpravy zahrad - úklid sněhu. Dřevovýroba: - vchodové dveře - židle, lavice, komody - pergoly, terasy.

Služby: -projektové práce -geodetické.

Kompletní provedení všech druhů obkladů, rekonstrukce koupelen, včetně dodávky materiálu.

Služby: – rešerše, bibliografie; – redakce, jazyková úprava, korektury monografií, encyklopedií, popř. příspěvků v časopisech, sbornících atp.; – metodické vedení kvalifikačních prací (bakalářských, diplomových atp.), popř. závěrečných či seminárních prací; pomoc s redakcí, jazykovou úpravou; citacemi, soupisy literatury, odkazy, zlomem ...

Tlaková slévárna hliníku Výroba: -odlitky ze slitin hliníku do hmotnosti cca 3 kg. Využití: -automobilový průmysl -elektrotechnický průmysl -spotřební průmysl -obráběcí stroje. Certifikace ISO 9001:2000 Strojní závod: -kovovýroba zámečnická -soustružnické a frézařské práce -broušení na plocho a na kulato. Svářečská ...

Opravy, servis, revize: - vyhrazené elektrické zařízení.

Truhlářství. Vyrábíme na zakázku kuchyně, vestavěné skříně, nábytek, provádíme další truhlářské práce, např. pokládky plovoucích podlah. Máme individuální přístup, používáme jen kvalitní, ověřené materiály a kování.

Restaurování starožitného nábytku, hodin a intarzií, obrazy, rámy, truhlice, skříně, komody, sedací nábytek, ruční politurování- politúra, pozlacovačské práce (pozlacování) a restaurování obrazů. Konzervátorské práce.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Řemeslnické práce: -vodoinstalační práce -topenářské práce -plynařské práce -solární systémy -centrální vysavače -instalatérské práce -automatické zavlažování zahrad.

Práce: - malířské - natěračské.

Služby: - elektromontáže v průmyslové i bytové výstavbě - projekce elektro - revize.

Činnost: - elektroinstalace - zámečnictví - kovářství.

ISV -organizace a propagace. Zabýváme se instalatérskými službami jako je montáž topeni, instalace vody, instalace plynového kotle, instalace tepelného čerpadla. Dále provádíme vodoinstalaci od přípojky až po vybavení koupelny a instalaci nebo rekonstrukcí vnitřní kanalizace. Vše pro rodinné domky a nejenom pro ně.

Realizace zemních a výkopových prací, provozování autodopravy.

Zakázkové krejčovství. Šití, opravy: -oděvů.

Montáž, projekce, revize: -elektro -elektrotopné systémy.

Pozemní a výkopové práce.

Práce: -zemní. Služby: -mytí osobních a nákladních vozidel. Autodoprava: -nákladní a osobní. -odvoz fekálií.