VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Dodávka, montáž, oprava, servis, údržba, poradenství: -tepelná zařízení: -kotelny plynové -výměníkové stanice -seřizování: -regulační prvky -měření, regulace: -vytápění -dodávky tepla -oprava, servis: -průtokové ohřívače ETA -revize: -tlakové nádoby.

Stavební práce, malířské, bourací.

Dodávka, montáž, servis: - zabezpečovací a protipožární systémy s napojením na pult centrální ochrany - elektronické protipožární systémy EPS - elektronické zabezpečovací systémy EZS - inteligentvní domy - integrované komunikační systémy sestra pacient - kamerové systémy - elektroinstalace - telekomunikace Poruchové servisní číslo: 775 ...

Agroservis Výroba, prodej: - malotraktory včetně příslušenství - náhradní díly - motory Lombardi - generální opravy - obrábění na CNC strojích.

Zednické a obkladačské práce. Zateplování fasád. Rekonstrukce bytů, domů.

Rámové i bezrámové zasklení balkonu a lodžie certifikovanými systémy. Doprava v Plzni zdarma. Sleva, 5 výhod zdarma. Cena od 8 400 Kč. Více než 10leté zkušenosti v oboru.

Vyrábíme špaletová okna dle rozměrů a potřeb zákazníka s jednoduchými skly i dvojsklem. Naše okna jsou vždy z kvalitního lepeného materiálu: smrk, borovice, modřín, dub a meranti. Špaletová, kastlová okna se používají zejména pro historické domy.

Výstavba, rekonstrukce a modernizace: -rodinné domy, průmyslové objekty, haly -zemní, výkopové, instalatérské práce -rekonstukce. Pila Bílany: -výroba řeziva -dřevovýroba -pergoly.

Zámečnictví. Kovovýroba. Zpracování a tváření kovů, nerezu a barevných kovů. Řezání kovů. Ohýbání na CNC ohraňovacím lisu. Lisování na výstředníkových lisech. Ohýbání trubek. Svařování metodou MIG, MAG, TIG. Sídlo firmy: - Brantice 341.

Stavební sdružení Habko: - výkopové práce - zednické, klempířské práce - kamerové a zabezpečovací systémy - zámečnické práce - práce ve výškách - výstavba RD a budov na klíč - pergoly a zahradní stavby.

Povrchová úprava kovů. Natěračské a lakýrnické práce.

Kovářství, umělecké kovářství. Kovářské práce. Kovovýroba: - brány, branky, ploty, mříže, garnýže, lustry, svícny, lampy, zábradlí - originální a stylový kovový nábytek, postele, police - kované trofeje, originální kované sportovní ceny. Provozovna: - Frýdecká 819, Vratimov.

Pokládka podlah, PVC, linoleum, koberce

Truhlářství, podlahářství - kuchyně na míru - vestavěné skříně - výroba na zakázku - dětský nábytek

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Provádění elektromontážních a elektroinstalačních prací.

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Demolice. Inženýrské stavby.

Prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -automatické pračky -náhradní díly. Elektroinstalační práce a montáže dodavatelským způsobem. Revize elektro. Výroba: -rozvaděčů. Prodej: -chladící technika -elektroinstalační materiál -svítidla.

Práce: - vodoinstalatérství - topenářství.

Kamenosochařství. Výroba pomníků, obnova písma a přípisy. Zhotovení a osazení kuchyňských desek, obklady kamenem. Výroba umělého kamene a teracových podlah. Renovace drobných památek. Opracování kamene pískováním, jehlováním či standardními kamenickými technikami.

Řemeslnické práce: -povrchová úprava kovů, nerezu -tryskání potrubí do průměru 100 mm ocelovou drtí -tryskání vodou a pískem -pískování strojních součástí karborundem, bolatinou -povrchová úprava nátěru -mytí tryskáním -čištění: -střešní krytiny, sokly, betonové plochy (veškeré druhy) -odstranění mechu ze střešních krytin ...

Plynařství: - montáž - opravy - revize - zkoušky vyhrazených plynových zařízení.