VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba a montáž -ocelové konstrukce na potrubí Generální opravy velkostrojů a montáž vzduchotechnického zařízení.

Stavební firma -rekonstrukce staveb -demoliční práce.

Výroba, distribuce, výstavba, dodávka na klíč: -protihlukové stěny.

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Výroba, prodej a montáž: -vestavěné skříně, šatny na míru -obývací stěny -nábytek do ložnic, kanceláří a ordinací.

Elektromontážní práce - fotovoltaické solární systémy - strukturované kabeláže - stavebně montážní činnost v telekomunikacích včetně - výstavby telefonních pobočkových ústředen - slaboproudé rozvody a - hromosvody - speciální výškové práce - revize elektro a hromosvodů bez omezení - vrtání stavebních konstrukcí vrtací soupravou ...

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Rekonstrukce historických staveb - tesařské práce - výškové práce - opravy, rekonstrukce

Doprava nákladní, autodoprava. -TATRA 815 -ŠKODA 706 -LIAZ 110 -bagry -autojeřáby -autodomíchávače -dodávky. Přípravné práce pro stavby: -zemní práce a terénní úpravy -výkopové práce -průzkumné vrtné práce -odvodňování staveniště -lešenářské práce -technické rekultivace -bourací a úklidové práce.

Stavební práce. Zemní a výkopové práce - ručně i za pomocí techniky. Kompletní příprava terénu pro bazén. Výkop studní, prohloubení studen. Pokládaní zámkové dlažby. Demolice - odvoz sutin, umístění na skládku. Bourání kompresorem. Příprava inženýrských sítí: - výkopy inženýrských sítí (voda, plyn, připojky, atd.). Zednické práce: - ...

Služby: - vodoinstalatérské - plynařské.

Výškové práce: - zednické práce - klempířské práce - spárování - nátěry fasád, reklamní nátěry - montáže a demontáže reklam, antén - odvětvování, kácení stromů.

Truhlářství. Práce: - truhlářské Výroba: - kuchyně - postele - interiéry - vestavěné skříně - interiérové dveře Návrhy interiérů v 3D

Malířské práce, tapetování, stěrkování omítek, dekorativní omítky a nástřiky.

Práce: -klempířské -pokrývačské -zateplování střech -montáž střešních oken -zateplování fasád. Prodej: -klempířský materiál.

Elektroúdržba NN: -veřejné osvětlení -elektroinstalace do 1kV -údržba veřejného osvětlení Pronájem montážních plošin na práce ve výškách do 22 m. Velkoobchod: -veřejné osvětlení. e-shop svítidla. Maloobchod - Dům svítidel

Zemní práce . Autodoprava vozy Tatra + vlek. Stavební práce.

Malování pokojů na klíč tj. včetně přípravy a úklidu. Jsme malíři pokojů profesionálové. Klasické i moderní malířské práce a nátěry, dekorativní techniky, nátěr fasády.

Truhlářství: -výroba modelů pro slévárenskou výrobu -výroba nábytku z masivu -zakázková výroba.

Revize: -tlakové nádoby -parní kotle -nízkotlaké kotelny -elektro. Výroba, oprava: -tlakové nádoby -odborné prohlídky-kotelny. Školení obsluhy. Technické poradenství. Zajištění: -kompletní technická dokumentace, passport -výrobní štítky.