VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Elektroinstalace. Výstavba-veřejné osvětlení. Kompletní stavební práce. Práce-vodoinstalatérské, topenářské.

Výroba odlitků z šedé litiny GG15-25 o rozměrech do 1000x1000mm a hmotnosti do cca 100kg. Strojní litina: -pojezdová kola, řemenice, díly převodovek, čerpadel, zemědělských strojů, kladky, závaží aj. Kamnová litina: -rošty, krbové vložky, díly různých topidel, pláty, rámy, dvířka. Ozdobná litina: -pro městský mobiliář ...

Zajištění: - komplexní servis od nakládky, převozu, vykládky nákladů a břemen - jeřábnické a zdvihací práce vlastním technickým vybavením. Pronájem: - mobilní jeřáb s obsluhou. - řeprava nákladů valníkem.

Kovovýroba. Strojírenská výroba: -sváření -CNC obrábění -mokré lakování (stříkání barev).

Práce: -montáže plynovodů -rozvody plynovodu -montáže kotelen bez omezení -rekonstrukce, opravy plynových zařízení -revize plynových zařízení -zpracování dokumentace -školení topičů nízkotlakých kotelen -rozvody UT v objektech-podlahové, -rozvody vody, kanalizace -dodávku a montáž zařizovacích předmětů zdravotechniky, ...

Kontejnerová doprava Havrda: -Avia kontejnery (2m3-9m3) -zemní práce UNC 060 -přeprava suti, písku -půjčování vibračního válce.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Elektromontážní práce na stavbách, rekonstrukce, oprava rozvoden 6-400kV. Montážní středisko: -Vinařického 15, Ostrava-Přívoz, 70200 -tel.:596136802.

Výroba: -kabelů, vodičů a lamel -galvanických článků a baterií -rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky některých elektrických zařízení.

Služby: -kotvení, svorníkování mikropiloty, zpevňování betonu, hornin a zemin -hydroizolační práce a utěsňování staveb proti přítoku a úniku vody -mikrovlnné vysušování zdiva -sanace betonových konstrukcí včetně prací ve výškách a pod vodou -diamantový program (řezání betonu a konstrukcí, vrtání na jádro do o 800 mm -výroba ...

Provádí: -veškeré zemní práce -báňská činnost -občanská výstavba na klíč -stavební inženýring -velkoobchodní činnost -maloobchodní prodejny.

Kompletní stavební práce: -výstavba -rekonstrukce a modernizace objektů -opravy fasád -zateplování -sanace. Služby: -provozujeme autodopravu do tonáže 5t -přistavujeme a odvážíme kontejnery, likvidujeme suť -rozvážíme stavební materiál.

Řemeslo: -instalatér. Havarijní služba: -nonstop -voda -topení -plyn -elektro instalace.

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Služby: - montáž střešních konstrukcí. Práce: - pokrývačské.

Výroba: - sklo: - osvětlovací - umělecké a individuální světelné objekty - keramika a porcelán: - užitková, ozdobná keramika a porcelán: - kuchyňské nádobí - sošky - ozdobné předměty.

Zakázkové pracoviště pro tvarové řezání vodním paprskem. Libovolný tvar z jakéhokoliv materiálů. Ocel, nerez, mosaz, hliník, sklo, keramika, kámen, mramor, plasty, guma, papír, dřevo.

Klempířské, pokryvačské práce a hydroizolace plochých střech.

Práce: -truhlářské. Výroba: -kuchyňský nábytek.

Prodej, montáž: - žaluzie - stínící technika - silikonové těsnění oken. Nástřiky, nátěry, renovace: - opravení povrchové úpravy koupelnových van - dekorativní nástřiky - nástřiky koupelnových van. Čištění koberců.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce - instalatérské práce - zemní a bourací práce - obklady, dlažby - zateplení - sádrokartonářské práce - malířské a natěračské práce - klempířské práce

Čalounictví. Nabídka čalounění nábytku a dveří..

Stavební firma: -výstavba bytových a rodinných domů -výstavba penzionů, administrativních budov, objektů pro obchod a služby -rekonstrukce, opravy budov -půdní nástavby a vestavby -kompletní zateplení budov -opravy fasád historických domů -tesařské -lešenářské -obklady a dlažby.