VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Montáže, opravy, servis, revize: - plynová zařízení. Práce: -plynařské

Prodej, montáž, servis: - moderní klasické podlahy..

Ornamental Mosaic Práce, oprava: -štukatérské -pozlacovačské -kamenické -malířské práce -opravujeme a rekonstruujeme historické objekty, v nichž převládají štukatérské prvky. Realizujeme atypické interiéry z hliněných ekologických omítek a štuků a jejich výmalbu rovněž z přírodních barev. Specializujeme se na ...

Stavební firma provádí novostavby a veškeré stavební - rekonstrukce - instalace topení - rozvody vody, plynu - elektromontáže kontakt: Gabriela Lučanová, Pavel Lučan

Výroba, prodej: - komínové systémy - kouřovody, ohebné komínové vložky -spalinové ventilátory a komíny na klíč

GEOMETRICKÉ PLÁNY. PROVÁDĚNÍ POZEMKOVÝCH ÚPRAV -projekční práce -geodetické práce. SLEDOVÁNÍ SVISLÝCH POSUNŮ A DEFORMACÍ, STAVEB. ZAMĚŘENÍ PODÉLNÝCH A PŘÍČNÝCH PROFILŮ. TVORBA ÚČELOVÝCH MAP. KONTROLA A URČENÍ PROSTOROVÝCH VZTAHŮ JEŘÁBOVÝCH DRAH. TVORBA INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ MĚST A OBCÍ. OCENĚNÍ NEMOVITOSTÍ.

Služby: - truhlářství - restaurování a výroba dřevěných částí historických automobilů, dřevěné volanty - zakázková truhlářská výroba.

Projekce, montáž a revize - elektroinstalací v bytové i průmyslové výstavbě. - revize a kontroly elektrických spotřebičů - rekonstrukce a modernizace elektroinstalací objektů - oprava a montáže distribučních sítí NN - provádíme montáž, údržbu a opravu veřejného osvětlení - zemní práce mikrorypadlem - práce montážní plošinou - ...

Práce: - izolatérské - pokrývačské - klempířské - hydroizolační - opravy a nátěry střech

Výškové práce. Služby: -malířské a natěračské práce -zámečnické a klempířské práce -sklenářské práce -montáže a demontáže -izolace střech -čištění a mytí -demolice -kácení a řezání.

Top Servis Práce: - povrchové úpravy - průmyslové nátěry, nástřiky, nátěrové systémy do těžkých korozních prostředí - čištění a nátěry fasád - fasádní a zateplovací systémy.

Instalaterství, práce: - kompletní instalaterské - topenářské - odpady, přípojky - revize tlakových nádob. Nabídka instalatérských prací, výroba a opravy tlakových zařízení.

Nákup, prodej, export, import: -hliníkové odlitky lité do pískové formy, lití do kokil, tlakové lití -šedá litina -zápustkové výkovky -ocelové svařence -tvárná litina -kompletní mechanické zpracování, soustružnení, frézování -povrchová úprava všeho druhu. Výroba, export, import zboží pro následující obory: -tepelná ...

Stavební práce: - rekonstrukce - demolice - průmyslové stavby.

Vypracujeme podklady pro Vaše seminární, bakalářské, diplomové a další práce do škol.

Vyrábíme: - nábytek na míru - interiéry - kancelářský nábytek - bytový nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - kuchyně - dveře - postele - schody - obklady.

Měření radonu. Zeměměřické a kartografické práce.

Střechy - provádíme klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech, nové střechy, montáž střešních oken a nátěry střech. Zajišťujeme dodávku materiálu, rozpočet a poradenství.

Zakázkové truhlářství. Výroba: - eurookna - eurodveře - vchodové a interiérové dveře - dřevěné a plovoucí podlahy.

Zednické a obkladačské práce. Rekonstrukce bytových jader a pokládka dlažby.

Protivýbuchová ochrana. Zpracování dokumentace o ochraně před výbuchem. Provádění elektro revizí v prostředích s nebezpečím výbuchu. Měření úniků hořlavých prachů, plynů a par kapalin. Posouzení požárního nebezpečí.

Prohlídky potrubí: - kanalizace, VZT, vrty. Stavebně-technické průzkumy kanalizace. Čištění kanalizačního zařízení. Projekční činnost. Provádění a opravy kanalizace. Posudky soudních znalců.