VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: -kominické -vložkování komínů.

Výroba: - nábytek - pokojové obývací stěny - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - postele. Řemeslo, práce: - stolař, stolařské - truhlář, truhlářské.

Kovovýroba. Povrchová úprava kovů: - práškové lakování, komaxitování, Komaxit (do 2 m).

Elektromontážní práce

Práce: - stavebně zámečnické. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - dílce nových i rekonstruovaných domů - brány, branky, vrata - zábradlí a schodiště - ploty a ohrady z kovových materiálů.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně - dveře (vnitřní, obloukové) - vestavěné skříně - kusový nábytek - interiéry - schodiště. Adresa: - Popská 3, Opava.

Truhlářství: - kuchyňské linky, - nábytek na zakázku. Stavební rekonstrukce: - byty, - obchody.

Provádíme: - zateplování rodinných, bytových i panelových domů. Jsme držiteli certifikátů od f. Weber Terranova, Knauf, Baumit a Jub, doložíme osvědčení a prohlášení o shodě materiálů. Použití různých izolačních materiálů polystyren EPS70F/100F, extrudovaný polystyren, polystyren EPS – F - CLIMA Rada a izolanty z minerálních vláken. ...

Práce: -stavební -tesařské -klempířské -zámečnické Stavební středisko: -Úpice, Palackého 344, tel.:499781341. Pila: -Havlovice 219, tel.:499781450. Maratonklub-kavárna, cukrárna: -Úpice, Palackého 344, tel.:499882115.

Kompletní instalace na klíč: -topení ústřední i podlahové topení -olejové topení -rozvody vody -domovní a venkovní odpady -rozvody plynu - domovní a průmyslové plynovody -koupelny. Solární ohřev vody. Instalace tepelných čerpadel. Instalace výměníkových stanic (horkovodní a parovodní) pro malé bytovky i vícebytové ...

Výstavba: - rodinných domů na klíč - základové konstrukce hrubé stavby - rekonstrukce - betonových monolitických konstrukcí - opěrné stěny (systémové bednění, ztracené bednění) - stropy - podlahy - ztužující věnce - výtahové šachty - oplocení - stavebních konstrukcí v průmyslové výstavbě - základové konstrukce (pasy, ...

Práce: - jeřábnické práce ve stavebnictví - montáže ocelových konstrukcí - vyprošťování vozidel - speciální jeřábnické práce - stěhování technologických celků - práce pro energetiku - montáže střešních konstrukcí - přeprava materiálu - autojeřáby AD 20 na podvozcích TATRA 148/815.

Práce: - vodoinstalatérské, - topenářské, - plynařské.

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky -okna, dveře, schodiště, schody, pergoly.

Práce: - zámečnické-veškeré, zámečnictví - svářečské. Montáž: - strojní díly - konstrukce. Výroba: - ocelové konstrukce - výsypky.

Zemní a výkopové práce: - úpravy pozemků a cest - výkopy a manipulace se sypkými materiály.

Výroba: - interiérový nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek. Stolařské, truhlářské práce. Velkoobchod, prodej: - potřeby pro stolaře, materiál a kování pro výrobu nábytku.

Zámečnictví, kovářství. Výroba: - kované ozdobné ploty - bezpečnostní mříže - brány (křídlové, pojezdové) - zábradlí (schodišťové, balkonové) - kované polotovary vlastní výroby pro zámečníky a kováře.

Geotechnika, podzemní stavby, zakládání staveb, inženýrské stavby, geologie, hornictví, sanace staveb, ekologie. Produkty firmy-materiály pro injektáže: -dvousložkové polyuretanové pryskyřice typu GEOPUR a SUPERMIN: -močovino-formaldehydová výplňová pěna SPOTIZOL -dvousložkové materiály na bázi gelu kyseliny křemičité ...

Pořádání výstav uměleckých děl. Nabídka, služby: - rámování a paspartování, - poradenství - návrh a realizace výtvarných děl.

Oprava, svařování, zpracování: -plasty.

Uměleckořemeslné zpracování dřeva .

Elektroinstalační a elektromontážní práce. Montáže: - centrální vysavače.