VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Rozvod tepla. Realitní činnost: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí-byty, nebytové prostory. Správa a údržba nemovitostí. Řemeslo: -zedník -topenář -elektrikář -montáž, oprava, údržba, revize: -elektro.

Zprostředkování: - obchod, služby. Prodej: - nástrojové oceli - suroviny pro slévárenství - výpalky, ingoty - za tepla válcované plechy. Řezání oceli. Dělení kovových materiálů.

Malby, nátěry, tapety. Nástřiky: -VARIOPAINT, FANCOLOR, OIKOS, GOTELE. Služby: -izolační a protiplísňové nátěry -sklenářské a výškové práce -strukturální malby -nátěry sádrokartonu a fasád -úklidové práce -silikonové těsnění do oken a dveří -tryskání. Specializovaný maloobchod.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Nabízíme malířské a lakýrnické práce, zednické práce, sádrokartonové konstrukce..

Umělecké kovářství. Práce: -kované brány, ploty, zábradlí.

Stavební firma. - montáže sádrokartonového systému, minerálních podhledů - vylévání Anhydritových podlah - strojní omítání, sádrové, vápeno-sádrové a vápeno- cementové omítky - půdní vestavby na klíč - technický dozor suchých staveb - zednické práce - zateplováni budov a prováděni fasád.

Opravy: - zemědelských strojů a motorů, hydraulických vík a pístnic. Výroba: - ocelových konstrukcí. Nabídka: - zámečnických a soustružnických prací.

Provádíme: - stavební práce - omítky - štuky - zámkovou dlažbu.

Provádíme veškeré kamenické práce v exteriéru i interiéru + -dodávky materiálů - obklady - dlažby - kuchyňské desky - koupelnové doplňky - parapety - kamenné zídky - renovace kamene - kamenná schodiště - hřbitovní architektura - zahradní architektura - a jiné.

Práce: - výškové bez lešení - pokrývačské Opravy, nátěry: - střechy, komíny.

Truhlářská výroba: -okna EURO, dveře -kuchyně, kuchyňské linky -schodiště. Vybírejte z našich výrobků ... -Eurookna -Vchodové dveře -Vnitřní dveře -Schody, schodiště -Zimní zahrady Naše komplexní služby ... -konzultace provedení -bezplatné zpracování cenové nabídky -zaměření rozměrů přímo na stavbě -výroba ...

Zakázkové stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, prodej: - nábytek z masivního dřeva (masívu) - návrhy nábytku - kuchyňské linky - ložnice - obývací a dětské pokoje.

Činnost: - montáže a opravy energetických zařízení NN a VN - výstavba a rekonstrukce venkovních a vnitřních rozvoden napěťových hladin 6, 10, 22, 35kV, vč. oprav. - výstavba nových trafostanic 6/0, 4 kV, 10/0, 4 kV, 22/0, 4 kV, 35/0, 4 kV distribučních i průmyslových. - elektroinstalace průmyslových a hospodářských objektů - revize - smluvní ...

Kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové interiéry - zámečnické prvky - zámečnictví - ocelový švýcarský systém Jansen - požární uzávěry - kovovýroba - nerez, mosaz, ocel, hliník.

Činnost: - elektroerozivní drátové řezání - elektroerozivní vrtání

Strojní a stavební zámečnictví, zakázková výroba z nerezu a oceli: - atypická výroba z nerezu a hliniku - nerezová a ocelová schodiště a zábradlí - výroba nerezových vozíků - výroba atypických nerezových a hlinikových konstrukcí - okenní nerezové zábrany - výroba hliníkových skládacích nájezdů pro motocykly a čtyřkolky - sváření ...

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality

Prodej, oprava, servis: - svítidla interiérová, exteriérová - světla vnitřní, venkovní - elektroinstalační materiál. Návrh, řešení, instalace, montáž: - osvětlení domů, bytů, nebytových prostor.

kovoobrábění - frézování do 800x600mm

-PILAŘSKÁ VÝROBA -PRODEJ STAVEBNÍHO A TRUHLÁŘSKÉHO ŘEZIVA -SUŠENÍ ŘEZIVA -TESAŘSTVÍ -ZAKÁZKOVÉ TRUHLÁŘSTVÍ

Stavebně mechanizační firma: -zemní práce -dopravní stavby -projektovaní a realizace vodních staveb -demolice a zpracování přírodních materiálů -pneuservis - prodej - pneu - servis.

Práce: -stavební -výkopové -zemní -demolice