VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby, práce: -montáž silnoproudých el.zařízení -oprava a servis silnoproudých el.zařízení -revize silnoproudých el.zařízení.

Práce, služby: -nátěry oken, dveří -renovace fasád -natěračství -malířství -renovace nábytku.

Montáže, revize, údržba, elektroinstalace: - elektrické zařízení, - hromosvody.

Geodetické služby: -vytyčování hranic -vyhotovování geometrických plánů -vyhotovování digitálních účelových map velkých měřítek -vytyčování staveb -geodetická část dokumentace skutečného provedení stavby -kontrolní a speciální měření geodetickými metodami -informační systém pro obce MISYS.

Prodej, montáž, pokládka: -plovoucí podlahy: -laminátové -dřevěné lakované. Lepení a pokládka-korek. Přelakování: -dřevěné podlahy -korek. Řešení podlah v půdních prostorách na stávající podlahy: -pro případnou další pokládku podlahových krytin-lino, koberec, plovoucí podlahy, korek.

Výroba a stavba: -krovů -zahradní pergoly a altány -rekonstrukce krovů -plotových polí -zahradní nábytek -stavby na klíč.

Terenní úpravy. Výkopové práce. Pokládání dlažby. Izolace kolem RD. Pokládání obrubníků. Bourací práce.

Stavitelství, stavební práce.

Prodej a montáž střešních systémů. -tesařství a pokrývačství -stavební klempířství -zednické práce -komíny a krby

Truhlářství, stavební truhlářství. Výroba: - rakve (rakev, rakví) Zakázková výroba: - nábytek - schody - dveře - okna - pergoly - ploty.

Práce: -malířské -natěračské

Jako hodinový manžel vám pomůžu se všemi problémy které se u vás doma objeví. Opravím, smontuji, vyčistím, pomůžu. .

Práce: -elektroinstalační -montážní plošiny

- zpracování odborných dokumentací jako jsou energetické audity, odborné posudky a projektováním tepelné techniky jako jsou tepelné zdroje.

Montáž, prodej: - tepelná čerpadla - bezobslužné kotelny na tuhá paliva - podlahové topení - projekty úspor s posouzením návratnosti - solární kolektory. Provádíme: - projekty - energetické audity - dodávky a montáže ekologicky šetrných zařízení pro vytápění, chlazení, větrání a ohřev teplé užitkové vody (TUV) a systémů řízení, ...

Prodej: - tenkovrstvé omítkové pasty akrylátové, silikonové, silikátové, - mramorové akrylátové mozaikové omítky, kompletní pro zateplovací systémy - dekorační lišty pro interiéry a exteriéry. Materiály: - pro povrchové úpravy Realizace interiérů. Výmalby a dekorace povrchů Rekonstrukce staveb. Zateplením objektů a dalšími pracemi ve ...

Poskytování - zabezpečovací zařízení EPS EZS CCTV Access Telekomunikace Vratové systémy Servis Strukturovaná kabeláž Domovní systémy

Rozvody klimatizace. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Projekce, montáž, servis a revize: - elektroinstalace.

Čištění domovní kanalizace Máte ucpané bytové odpady, stoupačky, domovní přípojky, kanalizaci? Čištění a opravy odpadů, kanalizace Instalatérské a topenářské práce Odborné a kvalitní služby čištění odpadních potrubí.

Interiéry na klíč, půdní byty. Technicko poradenská činnost. Rekonstrukce přestavba: Montáž: - akustické nástřiky - zateplovací systémy - sádrokartonové KNAUF - kazetové podhledy - protipožární ochrana staveb

Služby, práce: - obchodní činnost - poskytování softwaru - geodetické a zeměměřičské práce.