VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba, prodej - nábytek: - židle - kuchyňské linky - botníky - věšákové stěny - stoly pracovní, počítačové, studentské - poličky.

Zámečnictví. Výroba: - schodiště - zábradlí - brány, vrata - okasné ploty - mříže - rámy - atypická zábradlí - malé ocelové konstrukce, přístřešky.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Truhlářské práce na zakázku. Výroba: - kuchyně - schodiště - vestavěné skříně

Jsme malířská, lakýrnická a natěračská firma s dlouholetou praxí. Provádíme též ochranu krovů impregnací stříkáním proti různým škůdcům a dřevokazným houbám. Interiérové tenkovrstvé omítání nerovných zdí(STĚRKOVÁNÍ). Dále provádíme: - antigraffity nátěry - vysokotlaké čištění fasád a střech.

Práce: -malířské -lakýrnické -pokrývačské -zednické -asfaltérské -tepelné a zvukové izolace -stavební.

Elektromontáže: -silnoproud, silnoproudé, elektrikář -elektroinstalace.

Výroba, práce: -atypické zámečnické výrobky a konstrukce

V likvidaci. Hydroizolace plochých střech a spodních staveb. Veškeré druhy izolací: -vodotěsná izolace plochých střech (mechanicky zakotvených, přitížených kamenivem, s vegetační vrstvou) -izolace základů staveb proti zemní vlhkosti a tlakové agresivní vodě (používané materiály PVC fólie- Sikatunel, Hydrolen ZR, ...

-Projekční činnost -Reprografické služby -Realizace staveb -Výroba rozvaděčů -Energetické stavby -Obchodní a servisní činnost

Výroba: - průmyslových a domovních rozvaděčů Práce: - elektroinstalační - elektromontážní

Montáž sádrokartonových obkladů.

Prováděn: - instalatérských prací včetně dodávky materiálu.

Provádíme: - zateplení fasád a střech - zámkové dlažby, oplocení s KB bloku - rekonstrukce domu.

Elektroinstalace: - projekce, revize, poradenství.

Strojové vyšívání: - loga - nápisy - obrázky - textil - mikiny, bundy, čepice - erby - znaky. Vyšívání a nažehlování obrázků. Potisk triček.

Prodej, pokládání, montáž: - dřevěné plovoucí podlahy. Podlahářské práce.

Výroba: - frézováním, soustružením, řezáním a broušením na CNC a konvenčních strojích v kusové a malosériové výrobě.

Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské. Autodoprava

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové přepravní palety a vozíky - garážová vrata - skokanské můstky - zábradlí - konstrukce - mříže - protipožární dveře.

Stavební činnost. Výstavba: - pozemní a vodohospodářské stavby. Kanalizace. Demolice. Rekultivace. Silnice. Mosty. Objekty na vodních tocích. Regulace, revitalizace vodních toků.