VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prodej, montáž: -parkety, vlysy, mozajky, plovoucí podlahy-dřevěné, laminátové. Renovace, broušení, lakování: -parkety, dřevěné podlahy. Stolařství: -dveře -nábytek-pokojový, kancelářský, kuchyně. Výroba: -kuchyňské linky včetně počítačového návrhu. Betonové podlahy-srovnávání, broušení. Možnost splátek. Vyměření-zdarma.

Práce, služby: -truhlářství -tesařství.

Maloobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiál. -elektrospotřebiče. Práce: -elektromontážní: -silnoproud, slaboproud. -revize, projekce elektro.

Stavební činnost. Rekonstrukce staveb.

Práce: -zednické -obkladačské

Práce: - zednické - obkladačské.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Gotik glas Maloobchod, prodej, e-shop - lesní sklo (číše, poháry) - sklo s cínem (číše, poháry, karafy) - historické půllitry - lampy - malované sklo Cínařství - ruční výroba ozdobných cínových dekoračních prvků - vyrábíme originální bordury na skleněné poháry a karafy - nožky - podstavce - víčka

Činnost: - elektroinstalace

Práce: -klempířské. -pokrývačské.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -skříně na míru, včetně doplňků -vestavěné skříně -zhotovení skříní do atypických prostorů -dveře: -posuvné, klasické, žaluziové, skládací -výběr ze škály-lamina, dýhy, masív (rámy v dezénech buk*, dub*, olše, třešeň, ořech, atd.) -několik druhů-barevná zrcadla, čiré ...

Elektroinstalace. Komplexní opravy bytů. Montáž všech typů sádrokartonů-podhledy-podkroví, příčky, stropy, kazetové stropy. Montáž plovoucích podlah. Malířské práce (nástřiky). Zednické práce. Zámkové a zámecké dlažby. Výroba: -houpací stojany a ručně tkané sítě.

Rekonstrukce, opravy, montáž, revize: -elektrická zařízení NN do 1000 V v bytech, domech, výrobních halách. -hromosvody -uzemnění objektů -nádrže PB (propan-butan). Montáž: -slaboproudé rozvody -domácí telefony -televizní rozvody.

Doprava, přeprava, autodoprava, o dvoz vlastními kontejnery a uložení: -stavební suť -nebezpečný odpad -hlína -tuhý domovní odpad -železný šrot. Zemní práce.

Stavební firma. Elektroinstalační práce. Vodoinstalatérské práce.

Tesařství CAWO. Specializace na zakázkovou výrobu. Výroba a montáž: - dřevěných konstrukcí a staveb včetně dodání řeziva.

DENYOS Dřevovýroba. Výroba stavebně truhlářská.

Montáže a rekonstrukce technologických zařízení v potravinářském průmyslu: - montáže a demontáže technologických zařízení a celků - montáže nerez, Fe, Cu a plastového potrubí včetně svařování - kompletace zařízení a uvedení do provozu - technická pomoc při zkušebním provozu - práce potrubářské, zámečnické, kotlářské - zajištění ...

Dlaždičské práce: - pokládání žulové dlažby, mozaikové - zámkové dlažby - obrubníků. Pokladačské práce.