VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kusová i sériová kovovýroba. frézování, soustružení, rovinné broušení, obrážení, vrtání a další úkony na moderních CNC strojích a konvenčních obráběcích strojích. Zakázková výroba prototypů, rotačních i rovinných součástí.

Centrála Břeclav Projekce a montáž sítí elektro a sdělovacích Prodej, maloobchod: - elektromateriál -protlaky do průměru 800 mm. Zemní práce

HEAT-OL se zaměřuje na montáž různých druhů kotlů a tepelných čerpadel. Mezi činnosti společnosti se také řadí realizace solárních systémů, podlahové vytápění a servis.

Hydrogeologické služby po celé ČR. Vyjádření hydrogeologa - retence a vsakování srážek od 6 000 Kč, zpracování do 5 dnů, ČOV, studny a jejich vzájemné ovlivnění, znečištění podzemní vody, průzkumy základových poměrů u novostaveb, vrty pro tepelná čerpadla, pedologie, základní zprávy IPPC, zkoušky těsnosti náhradním způsobem.

Ruční výkopové a bourací práce.

Realizace, rekonstrukce: -střechy, střešní systémy -tesařské konstrukce -balkony, lodžie, balkonové rekonstrukce, výměna balkonů, lodžií Zateplení, zateplování: -pláště budovy. Služby: -výměna oken za plastová okna

Stavební společnost FAINSTAV, s.r.o. se zabývá širokým spektrem stavebních prací se specializací na revitalizaci bytových domů. Mezi naše činnosti patří také rekonstrukce budov, výstavba nízkoenergetických a pasivních rodinných domů i zhotovení pozemních komunikací či chodníků. Naše provozovny najdete v Uherském Hradišti a v Praze. Zakázky ...

Firma David Brázda - Voda, topení, plyn provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce. Zabezpečíme Vám montáže a opravy rozvodů vody, topení i plynu, provádíme také výměny plynových spotřebičů jako jsou kotle či sporáky. Realizujeme rozvody plynového potrubí včetně revize, dále podlahového vytápění, solární ohřev TUV a solární ...

Firma Radovan Sveřepa se zaměřuje na zateplování budov. Dodáváme odvětrávací montované fasády, plastové ploty, palubky, terasy a další. Na veškerý materiál i služby, které zajišťujeme v oblasti zateplení budov, můžete žádat dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM. Provádíme realizace fasádních systémů vinyTherm, odvětrávaných fasádních obkladů ...

Montáž, revize, opravy: -elektrická zařízení -hromosvody -rozvaděče. Služby: -pozáruční opravy ručního nářadí NAREX, PROTOOL a BOSCH -zemní práce -ruční a strojní výkopové práce. Prodej: -elektromateriál.

Sklenářství: -výroba izolačních dvojskel -bezpečnostní kalené sklo -vrtání plochého skla -rámování obrazů -zrcadla. Provozovna: Hodějovická 2310, Pelhřimov.

Radek Krupa se zaměřuje na elektroinstalace, kamerové a zabezpečovací systémy.

Elektro Hanika s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, instalace podlahového topení, fotovoltaické elektrárny, revize, bezpečnostní systémy, rozvody elektroinstalace a mnoho dalšího.

Stolařství, stolařská výroba: -stolař, truhlářství pro výrobu nábytku. Zakázková výroba, prodej nábytek na míru, nábytek, kuchyní, kuchyně, kuchyň, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, vestavěné skříně, schody, interiérové, vchodové dveře. Kompletní interiér bytů, byty, kancelář, hotelů, hotely, banky. Materiál-lamino, ...

Stavební činnost: -kvalita prováděných prací dle ČSN EN ISO* 9002 -certifikát na výrobu konstrukčních a vodostavebních betonů -zemní práce -hospodářsko technické úpravy pozemků -protierozní opatření -kanalizace, kabelizace, plynofikace, vodovody -zakládání stavby -výstavba komunikací, silnic, cest -hrubé terénní úpravy ...

Služby: -komplexní stavební práce -rekonstrukce koupelen-elektro, vodo, topení -montáž obkladů a dlažeb včetně dodávek.

Služby: -laserové řezání -CNC ohraňování plechů -svařování. Prodej: -hutní materiál -technické plyny LINDE -svářovací technika a materiál.

Práce vodo topo. Vodoinstalace. Topenářské práce.

Dodávka, prodej, montáž: -ústřední vytápění -vytápění podlahové a stěnové -plynové kotle klasické i kondenzační -domovní a průmyslové rozvody plynu -kotle na tuhá paliva.

Výroba: -klempířské práce -pokrývačské práce -hydroizolace střech.

Solární panely FVE - realiazce fotovoltaické elektrárny. Solární ohřev vody - fotovoltaický ohřev vody s dotací NZÚ LIGHT. Elektroinstalace - silnoproud, slaboproud. Velkoobjemové realizace.

Výroba, prodej: -výroba, výrobce nábytku -kancelářský nábytek -lékařský nábytek -dětský nábytek -recepční pulty -šatní skříně -kancelářské stoly -kancelářské skříně -kancelářská židle -konferenční židle -sedací pytle -vybavení kanceláře -vybavení šaten -vybavení ordinace -nábytek od výrobce.

Výroba: -kovovýroba -vrata, brány, zábradlí -povrchová úprava -zinkování, leštění -obrábění.