VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Lité podlahy: -hloubkové odmaštění podlah -broušení a frézování betonu -vyspravení výtruků a trhlin -podlahy odolné sváření -pryskyřice pro styk s potravinami.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače, PC, příslušenství. Zámečnictví.

Doprava: -nákladní -automobilová -mezinárodní -osobní -autobusová -aujeřáb.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Kontejnerová dopravu vozem AVIA, nosnost 3, 5t. Vnitrostátní doprava. Přeprava stavebních strojů. Stěhování. Výkopové práce.

Servis a montáž. Zabývá se výstavbou a rekonstrukcemi VN i NN rozvodů, datovými a telekomunikačními sítěmi, kabelovou televizí a zemními pracemi.

Stavební činnost. Zednické práce

- sklenářské práce - prodej skla - bezpečnostního skla - žáruvzdorného skla - bezpečnostního skla - drátoskla - kaleného skla Swiggle, Comfort Seal

Práce: -pokrývačské -klempířské.

Podnik služeb. Činnost, práce: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pokrývačství - tesařství - klempířství a oprava karoserií - zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Umělecké kovářství. Práce: -kované brány, ploty, zábradlí.

Služby, práce: -malířské -natěračské.

Montáž, instalace, prodej: -plovoucí podlahy -masivní podlahy -koberce, PVC* -dveře, zárubně.

Služby: -malířství -natěračství -tapetářství

Fasády-střechy: -nátěry střech -renovace eternitových střech -klempířské a pokrývačské práce -sanace plochých střech -tesařské práce -fasády -ochranné nástřiky -komíny -montáž, opravy, revize hromosvodů -rizikové kácení a prořezávání stromů.

Dodávky, servis a montáže: - slaboproudé rozvody - telekomunikační, požární a zabezpečovací zařízení. Montáže malých telefonních ústředen.

Služby: -plynoinstalace, montáž (plyn, topení, potrubí). Servis: Kotle na tuhá paliva - ATMOS - VIADRUS - DAKON Kotle plynové - IMMERGAS - DAKON Kotle na topné oleje - VIADRUS - BUDERUS.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonů - plovoucí podlahy - obkady a dlažby koupelen, kuchyní, balkónů a lodžií - zateplení a fasády budov - zednické a kompletní obkladačské práce - elekronické zabezpečení objektů a budov.

Podlahářství Montáž, pokládání: - podlahové krytiny.

Malířské a natěračské práce: -tvorba grafických návrhů fasád -malování bytů a nebytových prostor -malování kanceláří, hal -opravné malby po výměně oken -sádrové omítky povrch srovnatelný se sádrokartonem -nátěry oken a dveří + opravy -nátěry radiátorů a trubek -nátěry konstrukcí -nátěry okapů a střech -nátěry ...

Vodohospodářská a stavební firma. Výstavba: -vodovody -kanalizace -domovní čistírny studní. Zednické práce. Nákladní doprava. Stavební mechanizmy. Zámečnické práce. Projektové práce pro vodohospodářské stavby.

Kominictví. Práce: -kominické, kominík -revize, vložkování, oprava komínů -čištění komínů a kouřovodů -revize a kontroly spalinových cest -autorizované měření emisí -vložkování komínových průduchů -stavby nových komínových těles.

Abelizace, elektro, stavitelství. Stavební firma, elektromontáže.