VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kovoobrábění a soustružení, frézování a broušení na kulato.

Prodáváme dámskou konfekci, kabáty, bundy, společenské šaty, kostýmy, kalhoty, trika, halenky, letní šaty a trenčkoty s možností úprav na míru. Šijeme pracovní oblečení do kanceláří - kancelářskou, office módu. Šijeme na zakázku luxusní pracovní oblečení do zdravotnických zařízení, restaurací, recepcí hotelů.

Žárové zinkování nástřikem - metalizace /Zn, Al, Cu/. Tryskání mobilní - beton, kámen, ocelové konstrukce. Tryskání kabinové - ocelové konstrukce. Speciální nátěry - ochrana betonu, kamene, sanace. Zámečnické práce. Výroba stavebních ocelových konstrukcí, nátěry. Revize ocelových nádrží, kotlů, tlakových nádob, znalecké posudky tlakových ...

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -venkovní eurodveře -dřevěná eurookna (eurookno, eurooken). Zakázková výroba z masívu: -schodiště, obklady -garážová vrata. Vnitřní dveře: -dýha, folie, (zárubně) -montáž -PVC, shrnovací dveře Plovoucí podlahy z masivu, lamino.

Technické zařízení budov. Elektrotechnické rozvody.

Rekonstrukce, renovace koupelen na klíč. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - obkladačské - zednické. Maloobchod, prodej: - sanita, sanitární vybavení - dlažby, obklady - umyvadla, baterie - vany, sprchové kouty - koupelnový nábytek - radiátory, bojlery. Sídlo: - Kravaře, Vyhlídalova 341/45.

Nabízíme zámečnické práce, výrobu a montáž ocelových konstrukcí.

Topenářské a vodoinstalatérské práce. Montáž: - topení, topné systémy. Zhotovení: - plynovody - rozvody vody - kotelny.

EN ISO 9001:1994, 9001:2000. Návrh, kompletní dodávka a servis vzduchotechnických zařízení, včetně provádění souvisejících technických měření. Kompletní dodávky vzduchotechniky v oblasti klimatizace, větrání, odsávání a filtrace, kompletace se systémy chlazení, měření a regulace. Projekce, dodávky, montáž, servis, měření ...

Stolařství, stavební truhlářství Výroba: - okna - dveře - vrata - schody - rohové lavice.

Služby: -topenářské práce -montáž topení -vodoinstalatérské rozvody z plastů.

Služby: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce.

Stolařství, truhlářství.

Řemeslo: - instalatérství - topenářské práce.

Výroba a servis zemědělské techniky. Zámečnické práce.

Práce: -topenářské, topenář -instalatérské.

Stavby: -pozemní -průmyslové -občanské -zemědělské -rekonstrukce -údržba -rodinné domky na klíč -zateplení budov -půdní vestavby.

Do naší ucelené výroby patří kovovýroba zaměřená na zpracování plechů, ohraňováním a děrováním na CNC lisech TRUMATIC. Vyrábíme cenově zajímavé rozvaděče a zdrojové skříně v provedení podle přání zákazníka.

Sklenářství, sklenářské práce. Zasklívání: - okna - dveře - výlohy - skleníky. Lepení zrcadel.

Kamenictví se specializací na renovace (repase) kamene. Naše kamenictví provádí vše od montáže, přes broušení, čištění a mytí (přírodní, umělý kámen; dlažby, schody, fasády, obklady), až po různé povrchové úpravy vč. údržbového programu.

Práce, služby: - truhlářské opravy a montáže v bytech (okna, nábytek, kování) - žaluzie - montáž, opravy - síťky proti hmyzu - těsnění oken (silikon do drážky) - lamelové shrnovací dveře (nabídka, montáž)

Služby v oblasti stavebnictví, stavební práce. Specializace na obklady a dlažby. Dále rekonstrukce bytových jader, kuchyně, koupelny, sádrokarton a další. Výroba okrasných zrahradních váz. Různá variace váz.