VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - obráběcí práce na CNC strojích - soustružení - frézování - broušení materiálu - lapování, leštění materiálu - dělení materiálu.

Zámečnické práce. Výroba na zakázku: -ploty -mříže -vrata včetně montáže.

Služby: - vodoinstalace - topení Prodej instalatérského materiálu.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář.

Stavební firma. Práce: -stavební -rekonstrukce budov.

Čalounictví: -nábytek -dveře -sedací soupravy -židle. Výroba matrací na míru. Autočalounictví. Resataurování starožitného nábytku. Výroba nábytku na míru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže. Montáže: -hromosvody. Revize: -elektro. Opravy, práce: -zámečnické -elektroinstalační, elektrikářské. Údržba veřejného osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Prodej, montáž: - snížené stropní podhledy - minerální podhledy - sádrokartony, půdní vestavby - osvětlení - drobné stavební práce Práce: - elektroinstalace p.Roženský:604350078 p.Komůrka:731260593

TRUKO Výroba zakázkového nábytku Vybavení interiéru: - prodejní pulty plné i prosklené s výsuvnými platy nebo policemi - prodejní skříně - pokladní boxy a police Zhotovujeme: - obslužné a výdejní pulty - barové pulty - psací a počítačové stoly - kuchyňské linky s hladkými dvířky i profilovými - vybavení kanceláří kancelářským ...

Sklanářství. Sklenářské práce.

Spracování pískovce: - výrobky z přírodního kamene, do zahrady i interiéru.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Zakázková výroba z barevných kovů. Svítidla, zábradlí, reklamní nápisy, interiérové doplňky.

Stolařské a truhlářské práce: - maloobchod, výroba, služby. Zabýváme se výrobou i montáží veškerých truhlářských stavebních i nábytkářských zakázek.

Klempířství. Zakázkové klempířské práce.

Lakýrnictví, malířství.

Práce: -autojeřáb AD 080 -nakladní automobil V3S -nakladačem UNC -kopátko 060 -Škoda 706.

Stavební činnost: - střešní konstrukce - rekonstrukce střech. Práce: - tesařské. Dodávka, prodej: - pergoly rovné, dvojité - zahradní domky - altány. Montáž, stavba: - krovy.

Zednické práce: - štukové a šlechtěné omítky - betony - zdění - zateplování budov - obklady a dlažby - rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytových jednotek, - zámkové dlažby, zděné i pletivové ploty - malby - dokončovaní práce, bourací práce