VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: - vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství - instalatérské práce - montáž a výměna vodoměrů - rozvody v Cu, ocel, plast - kanalizační a odpadní rozvody •podlahové vytápění - ústřední vytápění - topení - tlakové rozvody vzduchu - montáž plynu Koupelny na klíč: - montáž koupelen - opravy koupelen - kompletní dodávky ...

Realizace v oboru: - chemie, koroze, ekologie materiálu a defektoskopie.

Práce: -elektromontáže průmyslové i bytové. Prodej, maloobchod: -elektroinstalační materiál

Výkopové práce-prevážně ručně za dobrou cenu, provádíme kopání základů, bazénů, příipojek atd.

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Veškeré geodetické práce, zabezpečení metrologických služeb. Kontrolní měření pro posudkovou činnost.

Výroba, velkoobchod: - nábytek. Čalounické práce.

Velkoobchodní prodej: - elektroinstalační materiál - regionální zastoupení AEG ELECTROLUX - obchodní zastoupení BEN ELECTRONIC, baterie GP. Služby: - elektromontáže kompletní - revize - přihlášky. Dodávky: - přímotopné elektrické systémy. Výhradní servisní organizace pro východní Čechy výrobků FENIX, s.r.o. Servisní organizace ...

Prodej, montáž, servis: - bezpečnostní dveře - trezory - kování - dveřní a trezorový servis. Otevírání bytů a aut nonstop.

Práce: - pokrývačské - hydroizolační - klempířské - tesařské - natěračské. Oprava, rekonstrukce: - střechy.

Naše služby: - mobilní tryskání - lakýrnické služby..

Prodej, montáž, servis, projekce v oboru plyn, topení a LTO. Instalatérské práce, elektroinstalace - revize.

Stavební firma se specializací na fasády a omítky. Rekonstrukce, opravy, oprava, omítání, stavba: -fasád omítek domů, staveb, rodinných domků, objektů -půdní vestavby a přístavby. Zateplování, zateplení: -vnější pláště budov - certifikovaný zateplovací systém MULTITHERM-RELIUS. Izolace, hydroizolace: -střechy a základy ...

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - instalační materiál. Realizace staveb: - rozvody vody - kanalizace - plynovody - instalatérské práce - ústřední vytápění - regulace.

MALÍŘSTVÍ, NATĚRAČSTVÍ, PRÁCE: -malířské -natěračské -nátěry fasád, střech, oken a dveří interiéry a exteriéry -nátěry radiátorů, zárubní.

Zabýváme se ochranou před bleskem a přepětím. Projekty, instalace, revize hromosvodů…

Činnost společnosti: - rekonstrukce staveb na klíč - projektová dokumentace - rozvody elektro - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - inženýrská činnost - stavební úpravy.