VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prodej a instalace infratopení. Poradenství v oblasti vytápění nemovitostí. Rekuperace tepla, rekuperační výměníky a řízené větrání.

Služby, práce: -telekomunikace Televizní instalace. Kovoobrábění: -na CNC* strojích. Lisování: -plechy tloušťky 1-4 mm, rozměry do 600-1200 mm.

Práce: - dlaždické - zemní - výkopové. Pokládka: - žulových dlažeb a chodníků - chodníků - obrubníků - příjezdových cest.

Práce: - montáže sádrokartonových desek - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader, koupelen, interiérů.

Sklenářské práce: -zasklívání u zákazníka i s dovozem skla -broušení skel, zrcadel -lepení poliček a akvárií -sklo do interiérů -skleněná výzdoba interiérů bytů a kanceláří.

Služby, práce: -kamenosochařství.

Práce: - klempířské - pokrývačské

Truhlářství. Výroba: - kuchyně na míru - veštavěné skříně - bytový a kancelářský nábytek. Dodávka, prodej: - vestavné spotřebiče.

Protlaky a podvrty komunikací.Průměr chrániček 50-530 mm.

Výroba: -dřevěný nábytek na zakázku. Navrhování interiérů.

REKONSTRUKCE BYTOVÝCH JADER REKONSTRUKCE STÁVAJÍCÍCH OBJEKTŮ. Fasády - nové a zateplení stávajících. Zhotovení bednění a betonářské práce. REKONSTRUKCE komínů a vložkování. VÝPOMOC DOPRAVNÍMI SLUŽBAMI. KLEMPÍŘSKÉ PRÁCE. POMOCNÉ A PŘÍPRAVNÉ ...

Služvy, výroba, práce: -strojní obrábění, -soustružení -frézování -broušení -zámečnické práce -montážní práce.

Prodej a montáž zařízení pro větrání.

Nabídka instalatérských a topenářských služeb a kompletních rekonstrukcí koupelen, bytů a domů. .

Stavební izolace : - tepelné - potrubí, kotelny - vodotěsné - ploché střechy - modifikované pásy - šikmé střechy - šindel, cemberit - pronájem a prodej montážních plošin - práce montážní plošinou - nátěry a pod. - klempířské práce plošina plošiny montážní plošina montážní plošiny pronájem plošin půjčovna plošin prodej ...

Stavební činnost: -půdní vestavby, nádstavby dodávky na klíč -sádrokartonové konstrukce -kazetové podhledy -izolační systémy (protihlukové, kročejové, tepelné, difuzní, parozábrany, parobrzdy) -suché podlahy (dřevotřískové, dřevoštěpkové, laminátové) -systém HERBOL-SIEGEL pro nátěry podlah. Používané materiály: -KNAUF, RIGIPS, ...

Silniční nákladní sklápěcí doprava. Přeprava nebezpečných odpadů. Práce: - strojní výkopové - zemní práce - bourací - zámečnické, kovovýroba. Opravy nákladních vozidel Tatra a Liaz. Rekultivace skládek. Provozovna: - Ostrava - Vítkovice, Syllabova 43/2890.

Dodávka, montáž, práce: -střechy -výškové práce -tesařské -pokrývačské -klempířské.

Práce, montáž, údržba, opravy, servis: -elektromontáže

Malířské, natěračské práce. Fasádní práce.

Kompletní hromosvodní a zemnící soustavy - materiál od firmy J. Pröepster - to nejlepší pro Vaší střechu