VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce, služby: -geodetické práce: -geometrické plány. -digitální modely terénu. -mapování. -účelové digitální mapy pro města, obce. -vektorizace map. Sídlo firmy: -Gen. Svobody 116 533 51 Pardubice - Rosice.

Čalounictví: -sedací soupravy -starožitnosti -dveře -vestavěné skříně -nábytek na zakázku dle vlastního plánu -autočalounictví. Kompletní opravy hotelů a restaurací. Výroba: -polokřesla -židle.

Zajišťujeme obklady a dlažby. Provádíme drobné zednické práce. Pokládáme zámkovou dlažbu.

Odborná dodávka a montáž keramických i kamenných obkladů a dlažeb. Realizace od bytových jader, rodiných domů po nemocnice a velká nákupní centra.

Činnost: - montáž keramických dlažeb a obkladů

Plynoservis Pék Prodej, montáž a servis plynových zařízení. Oprava, servis: -plynové spotřebiče - karmy, plynové kotle, sporáky, topidla.

Innovate Technology Solutions s.r.o. je strojírenskou výrobní společností, jejíž produkty mají uplatnění v širokém spektru strojírenského průmyslu.

Malířské práce všeho druhu: - malování bytových prostor, kanceláří, hal a průmyslových objektů - nátěry fasád (akrylové a silikonové) - tapetování - florentské malby - stavební malby a nátěry - míchání a tónování barev. Natěračské a lakýrnické práce: - nátěry betonových a kovových konstrukcí - povrchové úpravy stěn a soklů - epoxidové ...

Demolice, odstraňování staveb a objektů. Výkup a likvidace kovových odpadů. Demontáže technologických celků, hal, konstrukcí a sil. Sběr a likvidace kovů, druhotných surovin a šrotu.

Stavební firma - výstavba a kompletní rekonstrukce rodinných domů - zateplení rodinných domů včetně fasád - pokládka zámkových dlažeb - kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader včetně obkladačských prací - další stavební práce dle požadavků klienta.

Instalace ústředního vytápění, zdravotechniky a plynoinstalace. Provozovna a korespondenční adresa: THERMOKOMPLET Lipová 66 289 12 - Třebestovice

Zámečnická pohotovost. Poskytujeme komplexní zámečnické služby v Praze a blízkém okolí včetně spolehlivé a rychlé non-stop zámečnické pohotovosti s výjezdní zámečnickou službou.Otevírání zámků výroba klíčů otevírání automobilů

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních krytin.

Činnost: - galvanické povrchové úpravy - galvanické zinkování - lesklé dekorativní chromování - tvrdé chromování - alkalické černění - lakování mokrou cestou.

Kovoobrábění. Strojírenská výroba. Kovovýroba: - obrábění kovů na soustružnických automatech a na CNC dlouhotočných automatech - výroba menších dílců do rozměru 30 mm - válcování závitů - broušení povrchu, povrchová úprava v KOO - tepelné zpracování v KOO - zpracování veškerých ocelí, nerez, mosaz, plast, dural. Práce: - ...

Zámečnictví, výroba: - vrata, brány - schodiště

Přistavení kontejneru na odvoz suti a jiných odpadů. Provádíme bourací i zemní práce, demolice i odvoz odpadu. Bourání a likvidace objektů i černých skládek. Vyklízíme areály, sklady, kanceláře, byty, chaty, sklepy. Stěhování a vyklízení pozůstalosti. Nákladní autodoprava. Odvoz a vyklízení odpadu, vynosíme odpady i suti. Stěhování nábytku, ...

Kovovýroba - plechové skříně - ocelové konstrukce - stožáry. Projekce, montáže, instalace: - telekomunikační sítě - elektronická zabezpečovací zařízení - elektropráce - televizní a satelitní rozvody a antény. Sídlo: -Příhon 19-21, Klobouky u Brna.