VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba: -nábytkové kování. Služby: -kovovýroba -zámečnictví. -montážní práce -kompletace výrobků

Vlastní výroba rozvaděčů, elektromontážní práce, kabelové rozvody, instalace, elektrické přípojky, montáž a revize hromosvodů, příprava pro změnu distribuční sazby, opravy a údržba zařízení, elektrické topení, správa veřejného osvětlení, revize elektro, práce s plošinou M 16, poradenství.

Truhlářské práce: -projekt, výroba, montáž nábytku -výroba atypických kusů nábytku -výroba atypických oken, dveří atd. -výroba schodů.

Stavebnictví: -rekonstrukce -sádrokartony -zateplení budov -ploty -zámkové dlažby -půdní vestavby -obklady.

Odborně provádíme instalatérské práce pro domácnosti i malé provozy, topenářské práce, plynařské práce, strojní čištění odpadů a drobné opravy v domácnosti. Tradice rodinné firmy se datuje od roku 1991. Zaručujeme kvalitu řemeslných prací, ochotu a nízkou cenu. Volejte pohotovostní servis na tel. č .775 662 367.

Kompletní elektromontážní práce - silnoproud - slaboproud - průmyslové elektroinstalace (montáže, demontáže, opravy) - domovní a zahradní elektroinstalace (montáže, demontáže, opravy) - hromosvody - silnoproudé rozvody sítí NN - kabelové i vrchní přípojky objektů NN - veřejné osvětlení (montáže, demontáže, opravy) - revize ...

Stavební práce: -obklady -dlažby. INTERIÉRY: -koupelny -sprchové kouty -vany -umyvadla -odkládací prostory -zrcadla -ostatní -WC -kuchyně -chodby -balkóny -sádrokartony.

Výroba, prodej, servis: - brousící stroje - broušení vodících ploch - zaškrabávání ploch - svářečské práce - obrábění kovů

Broušení, renovace: - nástroje, nástrojů

Montáže, údržby a opravy elektrického zařízení a hromosvodů. Přihlášky elektřiny-zapojení elektroměru. Kompenzace. Revize: -elektro -hromosvody.

Výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -veškeré stavební -pokrývačské -instalatérské -topenářské.

Výroba, prodej: - zámky - kování - zámečnictví

Realizace zdvojených podlah, systémových, mobilních a zvukově izolačních příček, přestavitelných a pohyblivých stěn.

Plynařské, vodoinstalatérské a topenářské práce.

Provádíme: - zámečnické a svářečské práce.

Velkoobchod se stavebním sklem: - sklo plavené - sklo lité válcované - skla bezpečnostní, ohýbaná, žáruvzdorná, tažená - zrcadla. Výroba izolačních skel. Sklenářské služby.

Dodávky regulovaných a řízených soustav a zařízení pro racionální výrobu, rozvod a spotřebu tepla. Projekce: - topení - voda. Realizace, výroba: - topení - plyn - voda - zdravotechnika - včetně materiálu. Měření a regulace.

Výroba: - schody - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - postele.

činnost: - ruční umělecko - kovářskou i moderní zámečnická výroba na zakázku - výroba kované ploty, brány, okenní a interiérové mříže, schodišťové a balkónové zábradlí, krbové nářadí, stolky, postele, vývěsní štíty, svícny, plastiky do interieru nebo zahrad - povrchová úprava železa kovářskými barvami nebo patinováním, brinýrováním, ...

Výroba: -nábytek -sedací soupravy -ložnice -obývací stěny.

Podlahové centrum. Maloobchod, prodej, pokládka: -dřevěné, laminátové podlahy Meister -lina, PVC -kusové koberce, běhouny, deky, přehozy, ubrusoviny, molitany, rohožky, izolace.

Rekonstrukce: - stavby. Zateplování. Natěračské práce.