VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kamenictví Raška Výroba, prodej, oprava : - pomníky z přírodního kamene - nové tvary pomníků - opravy pomníků - cesta k zákazníkovi zdarma - schody - parapety - obklady

Šití: -pánské, dámské oděvy.

Hank & Carl Šití dámských i pánských oděvů, výroba a prodej originálních oděvů, opravy všeho druhu

Práce: -krejčovské. Šití: -dámské, pánské oděvy.

Krejčovství, šití, úprava, oprava: -oděvy.

Krejčovství. Šití na zakázku. Půjčování společenských šatů. Výroba pletených a háčkovaných materiálů. Ručně palič. krajka na zakázku.

Práce - malířské, natěračské, tapetářské. Malby, malování: -byty, domy, interiéry -firmy, organizace, kanceláře, výrobní haly -školy, školská zařízení -nemocnice, zdravotnická zařízení -hotely, ubytovací zařízení -chodby, schodiště Materiály - barvy: -klihové i akrylátové, včetně omyvatelných Linkování, válečkování ...

Truhlářství. Výroba na zakázku: - ložnice - obývací pokoje - dveře, schodiště - interiéry restaurací - nábytek do škol - skříně - zahradní vybavení.

Rizikové kácení stromů pomocí stromolezecké techniky. Odborné ořezy stromů. Ekologické zpracování dřevní hmoty (štěpkování). Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Likvidace dřevin pomocí pomaloběžné frézy. Příprava pro výsadbu. Plošné likvidace porostů. Průseky pod elektrickým vedením. Svařování kovů v hůře přístupných ...

Služby: -Výstavba a oprava lesních a místních komunikací -Technická činnost -Stavební a inženýrské práce -provádění staveb . změn a jejich odstraňování -zemní práce -autodoprava -strojní metení komunikací.

Služby: -nabídka kompletní stavební činnosti -stavba rodinních domů na klíč -rekonstrukce domů a panelových bytů -provádění nátěrů fasád a malířských prací.

Výrobce stylového nábytku: -luxusní nábytek, stylový nábytek -truhlářství, stolařství.

Služby. Topení: -kotelny -vyměníkové stanice -montáže ústředního vytápění aj. Plyn: -plynovody: průmyslové, venkovní, domovní, distribuční -plynové přípojky -revize plynových zařízení. Voda: -rozvody vody: průmyslové, venkovní, domovní -požární vodovody. Kanalizace. Chlazení: -montáž klimatizační jednotky.

Služby: -topenářství -instalatérství -přípravné práce pro stavby -montáž solárních systémů a tepelných čerpadel.

Stavebnictví: -sanace vlhkého zdiva -podřezání zdiva strojní řetězovou pilou -sanační omítky -hydroizolace spodních staveb (proti zemní vlhkosti) -sádrokartony, suchá stavba - příčky, podkroví, vestavby půdní.

Malířské a natěračské práce v interiéru i exteriéru : - písmomalířské práce - lakýrnické práce - nátěry fasád, nápisy na fasádě - informační a reklamní tabule - nátěry průmyslových podlah - opravy dilatačních spár betonových podlah - autodoprava do 3, 5 t.

Společnost se na profesionální úrovni zabývá prováděním zemních prací, demolicí, stavebními službami.

Chemické čištění energetických zařízení.Topenářské a instalatérské práce, podlahové vytápění.

Léčba kamene... - Krystalizace podlah z mramoru a vápence - Renovace lesku mramorových a žulových dlažeb - broušení, leštění, voskování, ... - Čištění a hloubkové mytí přírodního a umělého kamene - Ochrana a impregnace žuly, mramoru a vápence

CNC frézování - malosériová výroba.

Komplexní dodávka staveb: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové -rekonstrukce památkově chráněných objektů -výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -sádrokartonové konstrukce zateplování budov, půdní vestavby -tesařské -demolice objektů -zemní práce CAT428D.

Elektrikářské práce: -elektroinstalace -rekonstrukce -přípojky -opravy -přihlášky k odběru -revize.

Revize a zkoušky plynových zařízení. Plynoinstalatérství.

Sklenářství: -broušení, vrtání a pískování skel a zrcadel -výroba nábytkového skla.