VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Zdeněk Blažek je specialista na vodoinstalace.

BavstaF Polyanska s.r.o. z Brna: odborníci na zateplování a fasády Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se postará o zateplování vašeho domu, kompletní fasádu nebo strojní omítání, pak je pro vás správnou volbou společnost BavstaF Polyanska s.r.o. Tato firma se specializuje na tyto služby a má bohaté zkušenosti a reference. ...

Maloobchod, prodej, montáž: - podlahové krytiny: - PVC, koberce, laminátové podlahy - dřevěné podlahy.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Prodej, maloobchod: - nářadí - kování - zámky - svářecí technika. Výroba: - klíče, autoklíče.

Nabízíme Vám naše služby v oboru malířství. Pracujeme na profesionální úrovni, kterou zajišťují pouze vyučení a vyškolení odborníci. Naší snahou je vybudovat fungující firmu, na kterou se naši zákazníci vždy rádi znovu obrátí. Jsme si vědomi, že toho dosáhneme pouze poctivě odvedenou prací, spolehlivostí a maximální snahou, uspokojit přání a ...

Projektové práce v oblasti elektromontáží. Revize elektrických zařízení, elektrorevize. Elektromontáže, elektromontážní práce: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - rozvody nízkého napětí v objektech bez nebezpečí i s nebezpečím výbuchu - instalace hromosvodů, hromosvody.

Realizace, rekonstrukce, opravy: - střechy. Pokrývačské práce, pokrývačství. Tesařské práce, tesařství. Klempířské práce. Stavební klempířství.

ELEKTROTECHNICKÝ VELKOOBCHOD. Velkoobchodní prodej: - elektroinstalační materiál - automatizace - zásuvky, vypínače firmy ABB a Schneider Electric - kabely a jističe Siemens, ABB, OEZ, Finder, Omron a dalších. Možnost zapůjčení vzorkových kufrů. Elektromontážní práce. - kompletní realizace elektroinstalace včetně revize.

Služby: -výroba betonových směsí a jejich transport -výroba betonových tvárnic a šalovacích prvků -zemní práce, zakládání staveb a jejich realizace -autodoprava -demoliční práce -prodej a doprava kameniva -autoservis - pro nákladní a osobní vozidla.

David Voda se zaměřuje na bezpečnostní a požární systémy, mechanickou ochranu a elektromontážní práce.

Provádíme výchozí i pravidelné elektro revize, revize elektroinstalace, revize elektrospotřebičů a hromosvodů. Revize provádíme i v prostředí s nebezpečím výbuchu.

Malířské a natěračské práce: -malování bytových a nebytových prostor -dekorační nátěry -nátěry oken -nátěry střech, zámečnických prvků, fasády, chaty i sruby -úpravy všech povrchů ve stavebnictví pomocí profesionální techniky AIRLESS -větší zakázky po celé ČR.

Montáž: -průmyslové a domovní elektroinstalace, hromosvody a centrální vysavače.

David Bargl se zaměřuje na plynoservis, montáže kotlů, tepelných čerpadel, kotelen a na instalatérské práce.

Kovoobrábění - CNC soustružení - CNC frézování Zpracování - kovy

Zednictví Kovářství, podkovářství Zámečnictví, nástrojářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Pokrývačství, tesařství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba: -ploty -mříže -brány - křídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonem -zábradlí -svítidla -nářadí ke krbům a udírnám -restaurování zámků -kovaný autorský nábytek -závěsy dveří.

Služby: -strojírenská zakázková výroba -výroba zdvihacích zařízení -svařování.

Výroba: -jídelních a konferenčních stolů -vybavení interiérů -nábytkové dílce -masiv, dýha.