VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Hydroizolace staveb PVC-folií: - ploché střechy včetně zateplení - izolace základových desek domů proti vodě i radonu - terasy, střešní zahrady, balkony, bazény, jezírka.

Milan Krejčí truhlářství MK, dřevovýroba Příbram, závěsné postele, kuchyně, stoly, stolky, skříně, koupelny, kanceláře, obývací stěny, exteriéry, schodiště, dětské pokoje. Představujeme Vám rodinnou firmu, která se nachází v Příbrami ve středních Čechách. Byla založena v roce 1992 a zabývá se truhlářskou a nábytkovou výrobou. Nyní ...

Provádíme: - elektrorevizní práce - montáže přípojek a elektrického vytápění - ochranu proti přepětí a domovní elektroinstalace s dodávkou materiálu - elektromontáže zařízení NN, v průmyslových a stavebních objektech - elektroinstalace: bytové, čerpacích stanic PHM, venkovního osvětlení, apod. - revize elektrických zařízení, elektro - ...

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Zemní práce. Doprava.

Práce: - malířské - lakýrnické.

Zakázková výroba nábytku, kompletní dodávky interiérů. Bytové interiéry, komerční interiéry.

Zakázkové truhlářství. Výroba nábytku z lamina, dýhy a masivu: - kuchyně - schodiště - vestavěné skříně.

Otáhal elektro Elektromontáže, elektromontážní práce. Revize: -elektroinstalace a zařízení -ruční nářadí -stroje a zařízení -hromosvody (montáž).

Pokládka, renovace a broušení dřevěných podlah. Renovace parket: - parkety patří k podlahám, které působí vždy příjemně a jejichž vzhled dokáže zaujmout. Přes dobrou údržbu však dochází k opotřebovávání parket a ke změně vzhledu a za určitý čas přijde ke slovu renovace parket. Renovace parket neslouží jen k obnově celé podlahy, ale ...

Revize elektrických zařízení, revize elektrických spotřebičů

Společnost Novex Bohemia s.r.o. zajišťuje tvrdé chromování ve své provozovně ve Slaném.

Montáž suchých staveb ze sádrokartonu - půdní vestavby, příčky a stropy - palubky, minerální podhledy a podlahy.

Tvarové řezání plechů. Řezání laserem. Svařování. Ohýbání na lisu. Soustružnické práce. Frézování.

Výroba nápisů a poutačů - vyřezávání ze samolepících fólií a klasická ruční práce.

Provádění truhlářských prací.

Malířství písma: -na sklo -na plexi -na plech -na umělé hmoty. Fasády. Fóliové písmo. Samolepící fólie. Samolepky. Velkoplošná reklama. Polepování: -automobily -výlohy. Aranžérské práce. Pískování skla, porcelánu atd. Reklamy na autoplachty.

Práce: -instalatérské -klempířské -topenářské -zámečnické -pokrývačské. Specializovaná prodejna: -voda -plyn -topení.

Silová a slaboproudá elektroinstalace a hromosvody: -vnitřní kabelové systémy -elektroinstalace průmyslových hal i administrativních budov včetně hromosvodů -vnitřní telefonní a datové sítě -dveřní komunikační systémy a videotelefony -elektroměrové, podružné i regulační rozvaděče včetně montáže a oživení. Měření a ...

Nonstop - havarijní výjezdy - provádíme veškeré sklenářské práce. Zasklíváme výlohy, dveře, okna, izolační a bezpečnostní skla. Instalace zrcadel, vitríny, skla kalená a pochozí.

ROSI Práce: -instalaterské a topenářské -rozvody vody, odpadů -domácí vodárny -havarijní služby instalaterské -topení - radiátorové, podlahové, horkovzdušné atd. -stavební úpravy -elektroinstalace -pokládka zámkové dlažby -obklady koupelen i bytových jader.

Opravy: -automatických i klasických praček -elektrických spotřebičů -opravy a revize elektrických zařízení a hromosvodů Další kontakt: -Rudé armády /243, Doudleby nad Orlicí tel.:494534542.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - nábytek - obývací stěny - interiery kanceláří.