VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Obchodní a poradenská činnost. Prodej a servis: -elektrické mechanické nářadí MAKITA, FEIN, NAREX, PROTOOL. Prodej i na splátky: -kotevní a upevňovací technika UPAT, FISCHER, WH-KOTE, Mungo, BB-TEC -vrtáky a vrtací nástroje LENOX, RUKO, OREN -nástroje pro dělení, broušení a leštění materiálů BECO, LENOX, GRINDING, ...

Společnost vlastní certifikát opravňující k nakládání s informacemi MBU do úrovně "důvěrné". Služby: -systémová integrace v oblasti informačních systémů (IS) -projektování, projekce, instalace -slaboproudé a silnoproudé elektrické rozvody a zařízení -EZS, EPS, STA, kamerové systémy -LAN, MAN, WAN -nemocniční vyvolávací ...

Zasklívání, zasklení balkonů, balkóny a lodžií, lodžie včetně zateplení, izolace. Individuální možnosti dle potřeb zákazníka. Montáž, školení. Realizace zimní zahrady, altány a zastřešení verand. Prodej polykarbonátových desek LEXAN. Zasklívací systémy: -rámový systém ALUPLUS -bezrámový systém ALU VISTA Dělící příčky interiérů, clonící ...

Geodetické, zeměměřické práce: - mapové podklady pro projekty - vytyčovací práce - kontrola svislosti objektů - zaměření skutečného provedení staveb.

Ruční broušení a leštění kovů. Broušení trubek do průměru 50mm.

Zámečnictví, zámečnické práce. Kovoobrábění. Malovýroba. Soustruh, soustružení, fréza-univerzální. Svařování hliník, nerez, bodové svařování v ochranné atmosféře.

Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytek bytový: -kancelářský nábytek. Stavba, realizace, rekonstrukce: -byty, rodinné domy. Návrhy: -interiéry.

Stolařství, stolárna, stolařské práce. Výroba: - nábytek: - ložnice - obývací pokoje, stěny - dětské pokoje - kuchyňské linky (kuchyně) - kancelářský nábytek - stoly, stolky - police, poličky - postele, manželské postele - skříně, skříňky - interiéry na klíč.

Služby: -rámování -paspartování a opravy rámů -napínání pláten -laminování -olepy -napínání a rámování výšivek -čištění a opravy olejomaleb. Prodej: -stříbrné šperky.

Provádíme stavby z kamene, kamenické práce. Realizujeme stavby kamenných sklepů a sklípků, kamenné ploty, kamenné zdi a ploty, opěrné zdi a zídky, suché kamenné zídky, schody z kamene nebo jejich obložení, kamenné klenby a podezdívky, cesty a chodníky z kamene, dlažby a štípané obklady, zahradní grily a krby, obezdění krbových vložek zahradní ...

Realizace systémů : - vytápění - chlazení - zdravotechniky - plynu

Služby: - elektromontáže - centrální vysavače - elektronické zabezpečení objektů - servis plynových kotlů

Sklenářství. Sklenářské práce.

Nové malby, opravy, rekonstrukce malby (TOLLENS, DULUX.HET...). Malířské, natěračské práce i včetně úklidu a během víkendu: -nátěry, nástřiky fasád, protipožární nátěry (akrylát, silikát, silikon...) -speciální, chemicky odolné -protiplísňové a protihnilobné -stříkané tapety VARIOPAINT -velkoplošné reklamní popisy fasád (např. ...

Rytecké a chemigrafické práce: -ryté štítky -ocelové razníky -dezény do lisovacích forem -znaky -leptané měděné vyjiskřovací elektrody. Sítotisk.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - natěračské.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - renovace koupelen. Umělecké kovářství.

Výroba: -nábytek na míru -návrhy a realizací interierů na klíč.

Klempířství, pokrývačství. Stavební práce: -kompletní dodávka střechy, -střecha na klíč -tesařské, latování, oprava krovy, krovů -klempířské -pokrývačské.

Velkoobchod a maloobchod se svítidly: - prodej osvětlení - elektromontážní práce.

Obchod, prodej, dodávka až k zákazníkovi, výroba, inženýrink: -soustružení, kovoobrábění (i v CNC): -ocelové díly, svařence -opracování odlitků a výkovků, hmotnost nerozhoduje -třískové obrábění (i v CNC).

Dodávka, montáž, pokládka: - podlahové krytiny - interiérové dveře.

Kominictví. Kominické práce - vložkování komínů, revize kouřových cest.

Práce: -obkladačské -sádrokartonářské -půdní vestavby -izolace střech.

Služby: - malířské a natěračské práce - povrchová úprava podkladů v interiérech a exteriérech a kompletní rekonstrukce.