VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prodej, montáž, servis, kompletní dodávky: - Dodávky a montáže ústředního topení, - zdravotechniky a rozvodů plynu, rekonstrukce výměníkových stanic a kotelen, dodávka a montáž potrubí ISOPLUS, tepelná čerpadla, solární systémy-

Prodej a pokládka podlahových krytin: - koberce, PVC*, plovoucí podlahy (dřevo, laminát).

Nabízíme: - tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Vodoinstalatérství. Instalatérské práce. Instalace, montáž: - voda.

Výroba atypických prvků, součástí a celků z nerezové oceli, skla a kamene.

Rytectví, rytec. Řemeslné práce: -rytecké práce do kovů (mosaz, dural, ocel) a plastů Rytí, rytiny na strojích MIMAKI: -štočky především vhodné pro ražbu do kůže např. (diáře, vazba knih, reklamní předměty aj.) -rytiny na ražbu slepotisků -plastové orientační systémy -firemní kovové tabule. Rytiny: -na pečetidla -na ...

Zámečnictví, nástrojářství. Prodej potravin.

Jaro - malby a nástřiky. Řemeslnické práce: - malířské práce (malby) - lakýrnické práce - tapetářské práce - natěračské práce - nátěry fasád - protiplísňové nátěry - nástřiky interiérů VARIOPAINT, HERBOL, ACRIWAT, COLORFLECK, LOBA, GOTELE - stěrkování omítek - renovace bytu. Maloobchod, prodej: - barvy, laky - malířské ...

Stavební práce. Interiéry na klíč. Rekonstrukce: - bytové jádra - koupelny, WC. Práce: - sádrokartonářské - obklady, dlažby.

Prodej, pokládka: -PVC, linoleum, marmoleum -parkety -plovoucí podlahy -koberce -stropní podhledy aj. Práce: -vyrovnávání podlah -renovace, broušení, lakování parket.

Revize: - elektrické zařízení - hromosvody - elektrospotřebiče - ruční nářadí. Elektromontážní práce. Elektrické přípojky NN. Domovní přípojky.

Revize, projekce: - elektro. Prodej, montáž: - elektroinstalační materiál - elektrické průtokové ohřívače vody THERMITRON. Montáž: - podlahové vytápění - hromosvody. Řemeslnické práce: - elektrikářské práce.

Naše firma se zabýva montaží sádrokartonů a odhlučnění bytů.

Služby: -zemní práce a stavby -prodej stavebních materiálů a prvků -demoliční práce -nákladní doprava -mechanizační prostředky.

Výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní. Veškerý nábytek na zakázku. Truhlářství.

Služby v oboru elektro: -elektromonážní práce.