VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Služby, řemeslo: -sklenářství -zasklívání oken a dveří -izolační dvojskla -skleníky -velkoplošné výlohy -zrcadla různých typů a tvarů. Služby: -možnost zasklení přímo na místě -odvoz a dovoz na místo určení.

Provádění prací v oblasti inženýrské geodézie a zaměřování stavebních objektů. Komplexní zeměměřičské práce.

Ochrana ocelových konstrukcí proti ohni. Impregnace dřeva proti požáru, hmyzu, dřevokazným houbám a plísním. Protipožární obklady stavebních konstrukcí. Požární utěsnění kabelových a stavebních prostupů. Protipožární ochrana kabelů.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Provádíme: -elektromontáže silnoproudých a slaboproudých rozvodů -ochranu potrubí před mrazem -topné kabely, podlahové vytápění -revize elektrických zařízení

Revize plynových zařízení.

Realitní kancelář. Geodézie - komplexní geodetické práce. Tvorba: -geografické informační systémy.

Truhlářství. Práce: - truhlářské - stolářské. Zakázková výroba: - veškerý interiérový nábytek z lamina - schodiště, dveře, okna z masivu - pergoly - eurookna - dřevěné garáže.

Služby: -zakázková výroba -interiérové dveře -výroba kuchyňských linek.

Zednictví: -montáž sádrokartonu -pokrývačské -klempířské práce.

Podlahy, dveře, vestavěné skříně a malba kontakt: Ing. Eva Mastná

Zateplování domů. Výroba, instalace: - bazény - příslušenství k bazénům.

Služby: - plynofikace kotelen a objektů včetně montáže či rekonstrukce topných systémů a zdravotechnických systémů. - výstavba, rekonstrukce plynovodů a rozvodů vody

Zemní práce. Výkopové práce. Demolice staveb.

Projekce, montáž, servis, rekonstrukce: - elektroinstalace - elektrické vytápění - osvětlení. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Kovovýroba. Kované mříže zábradlí Vzduchotechnika. Výroba: - pororoštů. Řemeslo: - zámečník.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Klempířské, pokrývačské a sádrokartonářské práce.