VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce, revitalizace, zateplování bytových a rodinných domů - tesařské, pokrývačské a klempířské práce - ploché, šikmé střechy - výměna oken. Elektroinstalace: - silnoproudá, slaboproudá - inteligentní - automatizace budov - MaR. Zelená úsporám.

Stavba: - stavby na klíč, rodinné domy - suchá výstavba. Montáž: - stropní podhledy - vratové systémy, garážová vrata - sádrokartón - stínící technika - plovoucí podlahy.

Montáže, elektromontáže, elelktroinstalace: -rozvodny NN a VN -elektrické topení. -průmyslové -dodávky a montáže EPS Montáže: -kabelových tras, kabelové trasy Dodávky a montáž: -rozvaděčů -EPS. Montáž: -rozváděčů jalového výkonu -elektroinstalace technologických celků -motorické a světelné elektroinstalace ve včech ...

Výroba, prodej: -chovatelské a lovecké potřeby. Služby: -sedlářství.

Tesařství, tesařské práce: - speciální bednění betonových konstrukcí - dřevostaveb všeho druhu - pokrývačské a klempířsé práce

Certifikovaná montážní firma - zabezpečovací technika Jablotron - elektroinstalace - rekonstrukce bytových jader.

Výroba: - stroje a zařízení pro různá hospodářská odvětví - kovové konstrukce, kotlů, těles a kontejnerů Zámečnictví - strojní zámečnické práce

Řemeslo: -elektrikář. Elektroopravy a převíjení.

Služby: - tesařské - klempířské - pokrývačské - rekonstrukce

Společnost TIWO ( Wopfinger Tiefbau und Umweltbaustoffe) je Vaším partnerem na všech stavbách ve speciálním podzemním stavitelství a při ochraně životního prostředí. TIWO jsou dvě myšlenky a dovednosti v jednom záměru, a to zkušenost a vývoj: Dvě dovednosti, jeden cíl – jsou nejlepším řešením pro naše partnery jak se rozvíjet

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Prodej střešních tašek Tondach.

Prodej, oprava, servis: -čerpací technika -instalatérské potřeby Oprava, údržba, čištění: -studní. Studnařské práce.

Starožitnictví. Výkup, komise, prodej: -staré předměty -nábytek. Restaurátorské práce: -staré předměty -nábytek.

Stavební výroba-speciální zakládání staveb: - podzemní stěny konstrukční a těsnící - trysková injektáž, záporové pažení, mikropiloty - piloty, kotvy dočasné a trvalé - sanace znečištění - trysková injektáž - pilotové založení - podchycení objektů - spínání ocelovými táhly - stabilizace základů. .

Rekonstrukce objektů - obklady a dlažby - zámkové dlažby - zemní práce - zateplovací systémy - zelená úsporám - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - půdní vestavby - půdní nástavby - průmyslové objekty - interiéry - rodinné domy na klíč Provádíme práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - subdodávky pro ...

Kovovýroba. Zámečnické, klempířské a pokrývačské práce.

Kompletní řešení pro Vaši kuchyň, pokoj, restauraci, kancelář, dům.

Krejčovství. Zakázková výroba, šití, oprava: -kožené i kožešinové oděvy.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - jídelny - ložnice - schodiště -repliky historického nábytku -historizující nábytek.

Výroba, Prodej, Služby: Ateliér: -originální modelová tvorba, šaty od nás jsou jediné na světě - precizní zpracování - využití přírodního hedvábí - disponujeme šaty různých střihů a velikostí - nabízíme šaty pro všechny druhy společenských událostí výroba a půjčovna společenských šatů, oděvů..

Pokládka podlahových krytin: -koberce -plovoucí podlahy dřevěné -plovoucí podlahy laminátové -korkové podlahy -PVC* -přírodní linolea. Vyrovnávání podlah. Provádění oprav parket: -broušení -lakování -tmelení -drátkování. Prodej materiálů dle vzorníků.

Stavební činnost: -obkladačství -renovace -koupelny, bytová jádra -obkladačské práce. Dodávka kompletního materiálu. Projektová dokumentace.

Svářečské práce. Zámečnické práce: - výroba brána, vrata, mříž - obrábění kovů - automatová výroba.

Sanace zemin a podzemních vod. Hlavní obory podnikání: - služby pro životní prostředí - odstraňování ekologických zátěží - sanační práce - nakládání s odpady - nakládání s odpady ze zdravotnických zařízení - geologické práce.