VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Montáž: - sádrokartony - podlahy. Stavební práce.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - vybavení hřišť - nosným programem společnosti je výroba scate - boardových U-ramp a jejich příslušenství - skateboardové dráhy, rampy, Spine ramp, Jump ramp, Fun Box, Piramida, Wall Ramp. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Zateplování panelových domů Výstavba: - rodinné domy. Rekonstrukce: - památkové objekty - obytné budovy. Práce: - tesařské - zednické - topenářské - elektrikářské - pokrývačské - zemní práce JBC* - vodoinstalační.

Vysoušení staveb systémem DRYMATEC, odstranění vlhkosti budov. Vlhkost domu může být způsobena špatnou nebo narušenou izolací, nevhodnými stavebními úpravami, nedostatečným větráním atd. Důsledky vlhkosti jsou plíseň, vzlínání vlhka, padání omítky. Nejedná se o neřešitelný problém. Zastavíme vzlínání vlhkosti zdivem, provedeme potřebné ...

Nástrojárna. Kovoobrábění, kovovýroba: - soustružení, frézování, broušení, vrtání a elektoobrábění Výroba, prodej: - formy na plasty.

Výškové práce: Čistění, opravy a nátěry okapů, montáže zábran proti holubům, opravy balkónů, montáž reklam, opravy střech, opravy fasád, nátěry.

Elektromontážní práce včetně revizí.

Konzultační činnost ke koncepci elektrické instalace a k standardu použitých materiálů. Zpracování projektové dokumentace ve všech stupních dle platných norem. Schválení projektové dokumentace úřady ČR. Bezplatné zpracování cenových kalkulací.

Montáž a revize: -elektro zařízení -slaboproudé rozvody -měření a regulace NN.

Stavební firma. Práce: -zednické práce na klíč -montáže sádrokartonů -rekonstrukce staveb, bytová jádra.

Stavební společnost. Stavby rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby se zajištěním veškerých stavebních prací. Pozemní a výkopové práce.

Výstavba, montáž: -vyhrazená plynárenská zařízení -plynové kotelny, plynovody, vodovody -kanalizace a jejich rekonstrukce -relining. Prodej, servis: -svářecí technika OMICRON pro sváření plastů. Prodej: -tvarovky z plastů. Elektrosvařování: -polyfuzní -na tupo -horkovzdušné pistole -extrudery. Prodej a svařování: ...

Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Výroba: - ozdobných litinových a ocelových mříží ke stromům včetně znaků měst a obcí, chráničů kmene stromů - litinových a ocelových stojanů na kola - lavičky z mat. litina, kov, dřevo - odpadkové koše - litinové sloupky s možností připojení řetězů, sloupků na golfová hřiště a věcí městského mobiliáře litinová schodiště, ploty a zábradlí ...

Práce: - obkladačské - dlaždičské.

Malířství a natěračství Řemesla: -malířství -natěračství.

Práce: - stolařské - truhlářské.

Montáž a údržba telekomunikačních zařízení. Zemní práce pomocí strojů. Výkopové práce.

Montáž, opravy, revize: - plynové spotřebiče - rozvody topení, plynu, vody.

Výroba a montáž: - schodiště, zábradlí, vrata, brány a branky, ploty, garážová vrata, mříže, ocelové konstrukce, plechové skříně, rozvaděče.

Truhlářství, stolařství: - kuchyně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice.