VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Zednické práce - obkladačské - zateplovací práce

Naše služby: - komplexní instalatérské a topenářské práce - rekonstrukce bytových jader a bytů.

Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce.

Stavba, práce, řemeslo, poradenství: -stavba nových domu a budov -provedení práce pro odstranění vlhkosti - hydroizolace rovných střech -rekonstrukce bytových jader a bytů -revitalizace panelových domů.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - kazetové stropy - opravy a úpravy bytových doplňků - renovace - obkládání a dekorace schodů - palubkové obložení - zahradní nábytek - zábradlí - soustružení - pergoly - dřevěné, plovoucí a palubkové podlahy.

Truhlářství: -dveře -schodiště -obložení -pergoly -terasy -plotové dílce -vestavěné skříně -bytové doplňky -vybavení kanceláří -kuchyňské linky (vč. spotřebičů).

Módní salón, šití na zakázku. Výroba, maloobchod, prodej: -pánské oděvy, móda -rifle -kalhoty všeho druhu. Pánské zakázkové krejčovství.

Výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - klimatizační stropy GIF - tepelné a požární izolace vzduchotechniky - revize požárních klapek.

Řemeslo: -broušení skla.

Provádíme kompletní inženýrskogeologické práce všeho druhu, geologický dozor při provádění zemních prací, přejímku základové spáry a radonové měření před výstavbou i stávajících objektů.

Vodoinstalace, montáž, servis. Maloobchod, velkoobchod: -vodoinstalační materiál.

Kovoobrábění. Výroba jiných dřevařských výrobků kromě nábytku.

Truhlářské, stolařské práce: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - interiérové dveře - vchodové dveře - dětské pokoje - ložnice - interiéry.

Zednické a stavební dokončovací práce lehčího druhu: - veškeré práce navazující na hrubou stavbu, rekonstrukce a revitalizace interiéru, ať už v ložnici či koupelně, od podlahy po strop. - montáž sádrokartonu, pokládka dlažby, malířské práce, obklady, fasády a mnoho dalšího.

Elektroinstalační práce: - kompletní elektroinstalace budov - rekonstrukce starých elektroinstalací - výroba - rozvaděče. - revize elektro. Montáž: - zabezpečovací a požární systémy - detektory plynů.

Zakázkové truhlářství.

Stavební práce: -výstavba rodinných domků na klíč -půdní vestavby -bourací práce -sanace objektů -zemní práce -zateplování fasád.

Činnost: - pokládání koberců, linolea a plovoucích podlah - montáž sádrokartonových konstrukcí a minerálních stropů.

Zámečnické práce. Malířské a natěračské práce.

Elektromontážní práce: -montáž -revize a opravy elektrického zařízení -hromosvodů -spotřebičů v rodinných domech a podnikatelských provozech.