VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba: -nástroje pro ohýbání trubek -součásti pro rotační ohýbačky trubek -trny -vyhlazovače -nástrojové sady -nástrojové sady patrové a formované -nástrojové sady pro speciální tvary trubek a profilů.

Malířské, natěračské práce: - malování, nátěry oken, dveří, nábytku - fládrování a lepení stropních kazet

Vstřikování plastů a montáž na zakázku. Firma je certifikována systémem řízení jakosti dle ČSN ISO 9001:2000. -zakázková výroba vstřikovaných dílů -komplexní servis: -výroba forem, technické konzultace, výroba a následné opracování dílů kompletace polotovarů a výrobků.

Kovovýroba: -zámečnictví, soustružení, frézařství -výškové práce -autodoprava do 5tun.

Zámečnictví - kované brány - nerezové zábradlí

Opravy, hydroizolace: -střešní pláště plochých střech -nátěry plechových i vlnitých eternitových krytin a betonových podlah.

Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba: - nábytek - eurookna, dřevěná okna - dveře.

Výroba - odlitky: - reklamní předměty, reklamní štítky - dárkové - umělecké - dekorativní - psí známky, přívěsky na klíče - medaile, plakety, pamětní mince - knoflíky, spony, přezky, bižuterie.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Projekty, inženýrská kancelář, programové vybavení, dodávky, montáže, oprava, servis v oborech: -aplikace řídících systémů -řízení technologických procesů, měření, regulace, MaR (pára, voda, teplo) pro: -výměníkové stanice, kotelny -čistírny odpadních vod, úpravny vod -napájecí stanice MHD -ovládání a řízení měníren MHD ...

Činnost: - zámečnictví - CNC obrábění - rotační i nerotační součásti.

Revize plynových, tlakových a zdvihacích zařízení či měření emisí. Poskytujeme montáž plynových zařízení.

Činnost: - práce ve výškách montážními plošinami.

Činnost: - zasklívání balkónů, lodžií, altánů, dělící příčky, výměna a rekonstrukce zábradlí - drobné zednické práce, opravy světlíků.

Výkopové, zemní práce: -traktor -bagry -válec VH 112 -pásový, kubíkový bagr -DH s bouracím kladivem. Doprava: -silniční motorová, nákladní doprava -Tatra 815 S3 -Tatra 815 kontejner -Daweo do 7, 5t.

Regulace technologických procesů. Projektová činnost v investiční výstavbě, outsourcing Dodávky a montáže elektroinstalací a zařízení MaR, včetně projektování. Systémy:Landis & Staefa, AMIT, Siemens, Allen-Bradley, Mitsubishi a SAUTER. Tvorba aplikačního software průmyslových automatů a vizualizačních centrál. Specializace na DDC ...

Výkopové práce: -plyn, kanalizace, elektrické rozvody, základy rodinných domů, bazény, odpadní jímky. Zemní práce: -úpravy terénu, terénní úpravy a svahování. Přípravné práce pro stavby: -úklidové, bourací a vyklízecí práce.

Truhlářské práce na zakázku. Výroba: -sedací nábytek.

Dodávka, montáž, servis, projekce: - systémová technika budov EIB - vzduchotechnika a klimatizace - záruční a pozáruční servis.

Výroba: -užitková a ozdobná keramika -kachle, kachloví pro krby, sporáky.

Servis, oprava, prodej: -ledničky, mrazničky. Oprava, servis: -klimatizace.

Práce: -elektroinstalační Montáž, revize: -hromosvody.

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská. Výroba: -nábytku z lamina na míru -renovace starých kusů nábytku.

Práce: - malířské - natěračské