VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Elektro-vodo-ekonom. Instalatérství, výroba: - elektromotory, transformátory, rozvodná a spínací zařízení.

Práce: -pokrývačské -tesařské -klempířské -montáž střešních oken - opravy plochých střech

Velkosklad, maloobchod. Prodej i montáž, pokládka: -průmyslové podlahové systémy TILE -moderní krytina z plastu -plastová krytina, plastové krytiny -široké spektrum použití v průmyslu a stavebnicví -bezpečnostní značení v halách, skladech -DŘEVĚNÉ, PLASTOVÉ PALUBKY, PODLAHOVÉ, OBKLADOVÉ -renovace, broušení parkety -koberce bytové, ...

Dodávka, revize: - silnoproudé elektroinstalace (RD, byty, kanceláře, průmyslové objekty) - slaboproudé instalace (domácí audio a video telefony, instalace rozvodů satelitních, telefonních a datových sítí). Montáž: - hromosvody.

Výroba: - stolařství, truhlářství - dveře - obložení - kompletních schodiště - interiérové dveře - nábytek z masivního dřeva.

Instalatérské, topenářské práce, rozvody plynu, kanalizace. Práce pro firmy i soukromý sektor. Podlahové vytápění: -systém REHAU, REVEL, GIACOMINI. Materiál: -plast, měď, pozink, ocel, nerez dle zakázky a přání zákazníka.

VODA-TOPENÍ-PLYN Kompletní instalatérské práce: - Montáže domovních rozvodů vody - kanalizace, topení a plynu - Navazující montáže zařizovacích předmětů - boilerů, radiatorů, kotlů a krbových kamen. Včetně oprav. - Dále montáže průmyslových rozvodů plynu, vzduchu, páry a kondenzátů, vyměníkových stanic. - Pomoc s ...

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -výroba kuchyňských linek -vybavení kanceláří, prodejen, lékáren a restaurací. Truhlářství, tesařství.

Firma BOPPE dodavatel ohradových pletiv a příslušenství: - pletivo BUCHLOVAN - pozinkované a potažené PVC - pletivo MORAVAN – pozinkované napínací, vázací a ostnaté dráty - plotové sloupky s příslušenstvím branky a brány, plotové dílce a rámy - chovatelská, okrasná, sportovní a lesnická pletiva - průmyslová oplocení - ...

Služby: - kominické - montáž kouřovodů - revize, kolaudace - vložkování komínů - stavby a rekonstrukce komínů.

Návrh, výroba, realizace: -vitráže - okna, dveře, dělící stěny, nábytková dvířka -návrhy, argitektonické poradenství -vytrážové výplně -dárkové vitráže -tiffany lampy -obrazy.

Truhlářství, výroba: - okna - dveře - nábytek - tesařské práce

Práce: -zednické -stavební

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské.

Geodetická kancelář: - vytyčování hranic - geometrické plány.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Rekonstrukce střech, nové střešní konstrukce a systémy. Montáž krovů, úpravy a pokrývání šikmých i plochých střech. Střechy realizujeme na klíč (foliování, zateplení). Dřevěné nosné střešní konstrukce, bednění, podpůrné konstrukce. Impregnace dřeva namáčením. Kompletní půdní vestavby. Zhotovení ...

Činnost: - elektromontáže NN a VN - zemní práce stroji JCB 3Cx a smykovým nakladačem Bobcat - nákladní autodoprava

Montáž, servis: - sportovní podlahy - bytové podlahy. Půjčovna: - brusné stroje na podlahy.

Stavební práce: -zateplování objektů, fasád a plochých střech panelových a rodinných domů -rekonstrukce veškerých objektů -veškeré stavební práce -výškové práce -provádění omítek strojní technologií. Řemeslo: -nátěry fasád.

Malířské, natěračské práce.Čištění střech, protimechové nástřiky a nátěry střešních krytin a klempířských prvků silikonovou barvou za 1/3 ceny nové střechy. Výškové práce, fasády.

Společnost Petr Kotlín - výškové práce Vám nabízí profesionální služby v oblasti stavebních výškových prací realizovaných horolezeckou technikou nebo s pomocí lešení. Fasády: - opravy a nátěry fasád prováděné kvalitními stavebními materiály a fasádními barvami - sanační systémy fasád - zateplování fasád: Střechy: - rekonstrukce střech ...

Jilma Práce: - instalatérské, voda - topenářské, topení - plynařské, plyn - elektroinstalace.