VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Návrhy, realizace, rekonstrukce: -kompletní interiéry na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek pro hotely, restaurace -bytový nábytek -vestavěné skříně -bytová jádra. Montáže, instalace: -sádrokartonové příčky, sádrokartony.

Metalizace. Povrchová úprava materiálů. Ptryskávání pískem a pokovování - zinek, mosaz, bronz, hliník.

Kovárna zápustkových a volných výkovků, konstrukce a výroba výkovků a výlisků, konstrukce a výroba tvářecího a kovacího nářadí, tepelné zpracování kovů, dělení hutních polotovarů, povrchové úpravy kovů.

Strojírenská výroba: -kovoobrábění a soustružení na CNC. Výroba: -ozubená kola modul 0, 2 - 2 na švýcarských odvalovacích frézkách. Ozubení přímé, šikmé, šneková kola, šneky, řemenová kola atd. -Drobného 66, 602 00 Brno mobil 602 965 046 email: zdenek.suba@email.cz

Montáž: - těsnění - okna, dveře - žaluzie - sítě proti hmyzu - plovoucí podlahy, podlahařské práce.

Výroba, montáž, prodej: - sektorové kuchyňské linky AROMA, KARAMELA, KARYMÉ, MIRKA, DUBOR - kompletní koupelnový nábytek - pracovní desky - nábytek - předsíňové stěny - botníky.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Zastoupení rakouské firmy Mould & Matic Solutions GmbH v ČR. Nástrojářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -nástroje -vstřikovací a tvarovací formy pro plasty -automatizačních zařízení. Generální opravy: -forem, strojů a zařízení.

Stolařské a truhlářské práce. Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - skříně - stoly, židle - komody - posuvné dveře.

Práškové lakování železa a hliníkových velkých i malých dílů o rozměrech až 6000 x 2500 x 600 mm. Povrchová přeúprava Zn fosfátem a bezchromová pasivace u hliníkových dílů. Nabízíme zámečnickou výrobu, sériovou výrobu ocelových konstrukcí a dílů.

Truhlářství, podlahářství.

Veškeré kominické práce- vložkování komínů, čištění komínů, stavění vícevrstvých a systémových komínů, pasportizace a údržba komínů, revize, kolaudace.

Velkoobchod, prodej: - elektrické stroje a transformátory, jejich díly - ruční a elektrické nářadí včetně příslušenství - spojovací materiál elektro: - svorky apod. Čalounictví výroba, opravy: - plachty, stany - matrace - sedadla auto moto, skládací střechy.

Zednické práce : - kompletní zednické práce - zateplení, izolace - fasády - sádrokartony - minerální podhledy - obklady - zámková dlažby - opravy komínů - opravy balkonů a teras - oplocení domků - rekonstrukce bytů a bytových jader - střechy a výškové práce - půdní vestavby

Služby: -topenářské a instalatérské práce -solární systémy -automatické a ekologické kotle -tepelná čerpadla -čističky odpadních vod -vzájemné propojení různých systémů pro vytápění a ohřev teplé vody.

Práce: -čalounictví. Oprava: -sedací nábytek.

Prodej: - žaluzie a doplňky - roletové překlady do novostaveb - domovní elektroinstalace

Dodávky materiálů, stavební práce a vypracování optimální technologie pro daný technický problém.

Kovovýroba: -klasická výroba z nerez oceli -svařování nerez materiálů -výroba strojů a zařízení z nerez oceli pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl -výroba plnicích, balicích strojů a technologických zařízení -výroba atypických interiérových a exteriérových prvků.

Činnost: - výroba a opravy blondelových rámů - restaurování obrazů - umělecko - malířské, pozlacovačské a restaurátorské práce.

Dodávka, montáž, servis: - náhradní díly UPS - motorgenerátory. Služby: - elektromontážní práce - rozvody NN v průmyslových a komerčních objektech - revize elektro - projektová dokumentace - zápůjčky náhradních zdrojů (DA a UPS).

Opravy: - elektrických spotřebičů, bytové elektro rozvody, elektromontáže, revize elektrických zařízení.