VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba: - střešní světlíky. Rekonstrukce: - střechy.

Běžná správa komunikací. Opravy stavebních strojů. Půjčovna strojů.

Čalounictví. Výroba čalounění na: - rohové lavice na míru - letiště - dveře - starožitný nábytek - sedací soupravy - matrace na míru - sedáky a potahy do automobilů. Zajistíme dovoz i odvoz.

Služby-řemeslo: -hydroizolace plochých střech, balkonů a teras -zelených střech, pomocí výrobků firem Firestone, Fields, Dehtochema, Dektrade asfaltové výrobky -montáž krytin -Bramac, Tondach, Betonpres, KM Beta, plechové krytiny -montáž okapů a ostatních klempířských prvků -okna Velux, Prima, Fenestra. Prodej: ...

Zednictví, stavební práce. Zednické práce, rekonstrukce: -koupelna, koupelny, koupelen, obklady -bytová jádra.

Práce: - malířské - natěračské.

Věštírna VIA REGIA - výklad karet, tarotu, numerologie, řešení psychospirituální krize, poradenství s využitím magie. Analytická dlouhodobá terapie, práce se sny, pomoc v krizi. VIA REGIA - Škola věšteckých umění a esoteriky v Brně a Česká tarotová škola, jediná everopská škola nabízející úplné vzdělání v esoterních vědách. SPIRAL ENERGY - ...

- Tesařské práce se zaměřením na vazby krovů - Šalujeme bednění, věnce a schodiště

Výroba, prodej: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Poskytujeme tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž střešních oken.

Podřezávání vlhkého zdiva, vlhké zdivo. Sanace zdiva, sanací zdiva, zdiva podřezáváním řetězovou pilou, pila. Provádíme podsekávání zdiva s odizolováním, odizolování vlhkého zdiva, injektáže a drobné zednické práce. Sanace, sanační práce, vysoušení, odizoování, podřezávání rodinných domů, rodinné domy, dům, RD..atd.

Prodej, servis a oprava: - plynových kotlů a spotřebičů JUNKERS, DAKON, MORA, KARMA, DESTILA

Práce, služby: - sklenářství - natěračství - malířství - zámečnictví

Výroba, prodej, aplikace: - stěrkových tapet Stetap - textilní loutky, figurky

Zemní práce. Zprostředkování nákladní a kontejnerové dopravy. Demolice. Odstraňování staveb. Inženýrské sítě.

Čalounictví. Oprava, výroba, prodej: - sedací soupravy. Výroba sedacích souprav na míru.

Činnost: - realizace interiérů - projektování staveb.

Služby: - instalalatérské a topenářské práce - drobné stavební práce.

Služby: -navařování rotujících ocelových součástí: -navařování jeřábových kol -dopravníkových hnacích bubnů -čepů -hřídelí -disků pro zemědělství -a jiných rotujících -větší součásti dle dohody.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovářství: -kované ploty, brány, mříže, zábradlí.

Práce: - klempířské, stavební klempířství - zámečnické - tepelné izolace v průmyslu - instalatérské - opravy vah - vzduchotechnika.

Práce: - zámečnické, instalatérské, vodoinstalace - kovářské - svářečské, klempířské - malířské, natěračské - sklenářské.

Kamenictví, kamenické práce. Hřbitovní architektura. Stavební kamenictví: - obklady budov - broušení, leštění podlah.