VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE. Metalurgie: - hutnictví - barevné kovy - slévárenství a suroviny.

Provádíme montáže lícového zdiva a obkladových pásků

Práce: - instalatérské - vodo, topo.

Veškeré klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken, nátěry střech.

Zednické práce. Rekonstrukce bytů. Pokládání lina, plovoucích podlah.

Práce, služby: -řezání kovů a plechů plasmou, plasma, plazma: -na CNC* stroji-HYPERTHERM HT** 2000 -rozměr stolu 1500 x 3000 mm** -síla plechu do 40 mm -řezání mobilní plasmou přímo u zákazníka -vysoká kvalita řezu -krátké dodací lhůty -zajištění dopravy vypálených dílů k zákazníkovi -likvidování ...

Zámečnictví Prodej, maloobchod: - elektromotory - generátory.

Stavební práce: - zednické práce - zateplování fasád - obkladačské práce.

Stavební firma : - malířské, natěračské a tapetářské práce - zednické práce - vnitřní omítky a fasády, nátěry fasád - veškeré práce se sádrokartonem - minerální podhledy - obkladačské práce.

Práce, montáž: -sádrokartonářské. -minerální podhledy. -protipožární podhledy, příčky. -akustické stěny. -střešní okna Velux.

Kovovýroba - zámečnictví: - atypická vrata, dveře, schodiště, zábradlí i nerez. Veškerá kovovýroba dle přání zákazníka Servis, dodávka, montáž: - elektrická garážová vrata - pojezdové a posuvné brány.

Prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiály -kabely, lišty, stykače. Elektromontážní práce: -kompletní rozvody elektro pro bytové objekty, objekty občanské a průmyslové -rozvody slaboproudé, domovní zvonky -montáž, revize hromosvodů.

Truhlářství David Svoboda se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva i z lamino desek. Pro výrobu Vašeho nábytku nám postačí náčrtek (plánek) od ruky, stačí si jen vybrat barvu ze vzorníku a výroba může začít. Zároveň jsme schopni vyrobit nábytek dle výkresové dokumentace nebo vizualizace z kuchyňského studia.

Nabízíme kompletní restaurátorské práce v oboru restaurování nábytku a umělecko-řemeslných památek ze dřeva. Doprava po Praze je zdarma.

Výroba a montáž mříží, plotů a jiné zámečnické práce.

Skleněné dveře posuvné, skleněné dveře otvíravé i skleněné dveře v zárubni. Dále dodáváme skleněné stěny a sprchové kouty. Kompletní služby, konzultace, montáž a servis.

Recyklace: - kovové odpady. Řemeslo: - zámečník, zámečnictví. Likvidace: - autovraky, kovové odpady.

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

- obrábění kovů - kompletní strojní obrábění na konvenčních strojích - zpracování kovů a plastů - ozubená kola - šneková kola - tepelné zpracování - chromniklové nástřiky - kusová výroba Provozovna: Hřibsko 43 503 21 Stěžery

Sapazi Martin Synák - ruční šití stanů - týpí - indiánská kultura - výroba historických stanů - dobové programy

Vodoinstalatérské práce, instalatér: - montáže, rekonstrukce a opravy rozvodů vody v materiálu plast, měď, pozink do Js 3“ - montáže, opravy odpadů a kanalizace v materiálu PVC, HT - dodávku, montáž a výměnu vodoměrů a příslušenství - rekonstrukce bytových jader, koupelen, WC. Topenářské práce, topenář: - dodávku, montáž ...

Čalounictví: -opravy drobného čalouněného nábytku (židle, kuchyňské rohové lavice, sedací soupravy atd.). Prodej: -potahové látky.