VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Hodinový manžel: - drobné opravy - elektrikářské práce, instalatérské práce - pokládka podlahových krytin - malířské práce - údržbářské práce - zednické, obkladačské práce - výměna baterií.

Demontáž-montáž plastových oken. Zednické práce. Autodoprava do 3, 5t.

Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - vodovody, kanalizace - zemní práce.

Činnost: - zemní práce - autodoprava - přeprava betonových směsí - čerpání betonových směsí - řezání betonu a asfaltu - svářečské a karosářské práce - elektroinstalační práce dodavatelským způsobem.

Truhlářství - ANTIK Oprava, renovace: -starožitný nábytek. Výroba: -repliky nábytku na zakázku -nábytek z masivu.

Práce: - elektroinstalační, revize elektro - vodoinstalatérské - topenářské - zednická práce - sádrokartonářské - obkladačské - plynařské, revize plynu - vložkování komínů včetně revize - koupelny na klíč - kompletní solární systém.

Stavebně zámečnická firma realizující výstavbu bytových domů, rekonstrukce bytů a domů, realizace fasád, parkoviště Zámečnictví, nerezové konstrukce, sklo, umělecké kovářství. Elektroinstalace, vodo, topo, projektování a stavební dozor. Vše vlastními zaměstnanci. Provozovna: Oldřichovice 42 Farma JZD

Zámečnictví, výroba: - klíče FAB. Maloobchod, prodej: - kování.

Voda-topení-plyn Práce: -instalatérské - voda, topení, plyn.

Krejčovství. Šití, zakázková výroba: - dámská konfekce, oděvy - pánské kalhoty a košile - konfekce i do obchodů a prodejen.

Chromátování hliníku a jeho slitin/ALODINE 1200 - pasivace na bázi Cr3+/Surtec chromitAl 650 - pasivace titanová/E-CLPS 4600 - mokré lakování včetně předúpravy.

Geodézie, zajišťujeme geometrické plány, vytyčování hranic parcel, vytyčování staveb, dokumentace skutečného provedení staveb, sledování deformací, účelové mapy, důlní geodézie, GPS, nivelace. Nabízíme inženýring a poradenství v oblasti katastru.

Kominické práce. Vložkování komínů.

Prodej, dodání a montáž: - žaluzie (všechny typy a druhy): - vnější i vnitřní, meziskelní - isso (ISO) design - dřevěné i lamelové - specielní i pro počítačová pracoviště - vertikální (svislé) i horizontální (vodorovné) - přímé i šikmé (šikminy), oblouky - střešní a jiné - rolety: - hliníkové i plastové (PVC): - venkovní ...

Zámečnictví František Šlégr - servis trezorů - výrobu klíčů a autoklíčů Provozovna: Smetanovo náměstí 77, 570 01 Litomyšl-Město

Kamenosochařství a kamenictví. Kamenické práce. Výroba, rekonstrukce, práce, služby: - žulové pomníky klasických i originálních tvarů a barev - broušení, leštění teraca - písmo: sekané, plastické, pískované; obnova písma: zlacení, stříbření, barvení - portréty ryté do žuly - pomníkové doplňky: lampy, vázy, vitríny. Obkládání ze ...

ODBORNÝ OBCHOD ELEKTRO + ESHOP ============================== ELEKTROINSTALAČNÍ MATERIÁL: -Kabely, vodiče, přístroje, měřící přístroje, rozvaděče, jističe, chrániče, vypínače, zásuvky, senzory, termostatty, topné vložky, regul.prvky, hromosvodní materiál, nosný materiál, atd. SVĚTELNÁ TECHNIKA: -svítidla bytová, průmyslová, ...

ROTAS - Montáže, opravy a revize: -elektrické zařízení do 1000 V-NN revize a odstraňování závad bez SNV do 1000V. -hromosvody. Školení a zkoušky z vyhlášky 50/82 Sb.

Práce, řemeslo: - pokrývač - tesař - rekonstrukce střech - dřevěné obklady, podlahy - podbití, laťování, fóliování, bednění - šalování věnců, stropů, základů. Stavby, dřevěné stavby: - roubené stavby - dřevěné altánky, pergoly - pokrývačské práce.

Provádíme: - zámečnické práce - zpracování nerezu a barevných kovů - sváření mig, tig wig - povrchová úprava kovů - broušení - leštění - výroba interiérů - zakázkové práce

NABÍZÍME SPOLUPRÁCI I VOLNÉ KAPACITY V OBORECH: -třískové obrábění -sváření i v ochranné atmosféře -kotlářské práce (zásobníky, výměníky, pece) -kontakt p. Beneš, tel.: 495822687. Dodávky investiční celky-pivovary, cukrovary a speciální aparáty, zařízení a technologie: -poradenská činnost. Engineering: -zpracování studie a ...

Montáž, kompletní dodávky, instalace, práce, opravy: -vodoinstalace, vodoinstalatérství -zařízení vodo-topo -topenářské, topení. Realizace: -vodovody, topení. Maloobchod, prodej: -vodo-topo materiál.