VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství. Výroba: - kuchyňské linky, dvířka.

Výstavba rodinných domů na klíč. Dodávka a montáž sádrokartonových systémů, minerálních podhledů a podlahových krytin.

Šití oděvů na zakázku - čistění peří a výroba prošívaných dek i spacích pytlů. Pronájem tenisových dvorců, raket a míčků s možností využití tenisové školy či travnatého fotbalového stadionu. 737 526 964 Jan Kulhábek U Koupaliště -Fitnes 608 356 665 Městské koupaliště Žamberk - Zámecká 608 356 665 Žamberk - Zámecká Restaurace ...

Práce, služby: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Montáž, práce: - klempířské práce - pokrývačské práce - zateplení střech - montáž střešních oken - montáž palubek - tesařské práce.

Výroba, montáž, prodej: - klempířské prvky - výroba střešní krytiny. Montáž, práce: - střešní okna - klempířství - pokrývačské práce - opravy a nátěry - sádrokartonové půdní vestavby - zateplení domů - zednické a obkladačské práce.

Prodej nábytku. Truhlářství, podlahářství. Prodejna Napajedla: Masarykovo náměstí 92, 76361 Napajedla Tel.: 577945322.

Výstavba a projekce dřevostaveb sloupkových, roubených a srubových konstrukcí. Slaměné domy. Tesařské a pokrývačské práce Realizace zatravněných střech. Pergoly, altánky a stání pro auta. Vnitřní i venkovní hliněné omítky.

Činnost, dodávka: - elektroinstalace - ochrana objektů - ochrana IT - výpočetní technika.

Činnost: - voda, plyn, topení - tepelná čerpadla - solární systémy - centrání vysavač.

Nabízíme: - dodávky slaboproudých zařízení. Naše služby: - realizace LAN sítí - silnoproudá a slaboproudá elektromontáž - elektronická požární signalizace (EPS) a Elektronické zabezpečovací systémy (EZS).

Práce: - klempířské - pokrývačské - montáž střešní okna Opravy a rekonstrukce střech.

Stavební firma, stavby, rekonstrukce, práce: - dodávky staveb - rekonstrukce bytová jádra - úpravy a rekonstrukce interiérů - pokládka dřevěných, plovoucích a masivních podlah, koberců, PVC včetně renovací parket - zajistíme veškeré dodávky materiálu dle Vašeho výběru - zednické práce - obkladačské práce - montáž sádrokartonů ...

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - jídelní stoly - židle - kancelářský nábytek - vlastní projekce interiérů. Stavební truhlářství.

Činnost: - klempířské práce - falcované střechy - okapy - oplechování komínů.

Strojírenství. Kovovýroba. Práce: -kovoobráběčské -obráběčské -soustružnické.

Dodávky, montáž, servis: -kotle a kotelny BUDERUS, DAKON, ACV, DE DIETRICH, VIESSMANN, WOLF, THERMONA, GEMINOX, ODRA, VIADRUS včetně elektromontážních prací -měření a regulace plynových kotelen BUDERUS, DE DIETRICH, WOLF, HONEYWELL, SIEMENS, LANDIS & STAEFA včetně zabezpečovacích prvků.

Výroba a montáž rolet, markýz a žaluzií. -atypická a nesystémová řešení stavebních a konstrukčních prvků -výplně stavebních otvorů - plastová a hliníková okna, vstupní dveře, garážová vrata -stínící technika exteriérová - slunolamy, venkovní žaluzie, rolety, markýzy -interiérová - roletky, žaluzie -sítě proti hmyzu. Společnost je ...

Zpracování dřeva. Stavebně truhlářské práce.

Truhlářská firma s tradicí: -výroba, montáž, projekce atypické interiéry na zakázku, nábytkové sestavy, solitery i kuchyňské linky, včetně elektrospotřebičů -obývací pokoje, ložnice, dětský nábytek, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, koupelnový nábytek, dětský pokoj, patrové a zásuvné postele -dřevěné stupně a schodnice -předsíň, ...

Ruční umělecké pískování zrcadel, čirých a pokovených skel.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Řezání a opracování přírodního kamene včetně kamenických prací: -umyvadlové desky -kuchyňské desky -obklady koupelen -schody -krby -dlažba -náhrobky.

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA: - výroba zboží z plastů, lisování, vstřikování, zpracování plastů - konstrukční činnost, výroba forem, nástrojárna - drobné plastové díly ( do 120g ) - díly ke sprchovým koutům - díly k osvětlení - díly pro elektrotechniku a speciální elektroniku - různá těsnění - krabičky - zahrádkářské, zahradnické potřeby ...

Činnost, výstavba: - inženýrské sítě - kanalizace, vodovody, plyn, ČOV - dopravní stavby - rekonstrukce - bourací a demoliční práce - rekultivace skládek TKO - zemní práce a terénní úpravy - bytová, občanská a průmyslová výstavba.