VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynoinstalace - zámečnické - pomocné stavební práce.

Výroba, prodej. Stroje na zpracování krmiv a sypkých materiálů: -válcové šrotovníky -mačkače zrnin a drtiče granulí -horizontální míchačky sypkých hmot -výrobny krmných směsí -stroje pro průmyslové výrobny krmných směsí, zemědělské společnosti a družstva, soukromé rolníky. Strojírenská výroba, strojírenství, kovovýroba, ...

Vývoj,výroba,dodávka: -stroje na zpracování krmiv a sypkých materiálů pro průmyslové výrobny zemědělské společnosti,družstva, soukromé rolníky: -válcové šrotovníky,mačkače zrnin, drtiče granulí -horizontální míchačky sypkých hmot -výrobny krmných směsí -zařízení pro průmyslový mikrovlnný ohřev: -sušení,sterilizace,vulkanizace, ...

Dodávka, rekonstrukce, úpravy, montáže: -interiéry. Práce: -zednické: -rekonstrukce koupelen a bytových jader -obkladačské, obklady a dlažby -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony.

Výroba razidel k tiskařské a umělecké výrobě. Nabídka ryteckých a gravírovacích prací.

Nabízí práce: -tesařské -pokrývačské BRAMAC -klempířské. Vše s kompletní dodávkou materiálu. -montáž střešních oken VELUX.

Zemní práce: -rypadlonakladač FERMEC do hl. 6m -výkopy inženýrských sítí -výkopy základů RD -terénní úpravy -řezání živičných povrchů -hutnění výkopů vibračním pěchem -hutnění ploch vibrační deskou

Práce: -ručně paličkovaná krajka.

Činnost: - hydroizolace střech - hydroizolace spodních staveb - šikmé střechy. Prodej: - stavební řezivo - palubky. Služby: - autodoprava.

Elektromontážní práce. Prodej: -elektroinstalační materiál -pracovní oděvy.

Organizace a komplexní zajišťění účasti firem na výstavách a veletrzích v ČR i zahraničí: -návrhy a realizace expozic podle požadavků a na klíč -doprava materiálu i exponátů -zajištění ubytování na místě.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - revize elektro.

Krejčovství: -šití na zakázku.

Elektroopravy: - pračky, sušičky, myčky a další elektrické spotřebiče. Drobné i větší opravy domovní elektroinstalace. Elektromontáže domovních rozvodů včetně revizní zkoušky.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně.

Akademický sochař, umělec: - plastika (sochy) - malba (obrazy) - medaile - kresby - ilustrace - symposia. Realizace: - sochy v architektuře.