VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: - revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení bez omezení tlaku.

Kovovýroba: - svařování, - zámečnické práce, - vývoj, konstrukce a montáž jednoúčelových strojů.

Zámečnictví. Provádí veškeré zámečnické práce, broušení, soustružení, svařování CO, ploty, brány, vrata a klíčová služba.

Kontejnerová doprava nonstop: -přeprava materiálů vozy AVIA DAEWOO 5t, D90-5t, MAN 7t -objem kontejnerů 3, 5-4, 5m3-11m3 -pronájem kontejnerů. Obchod, prodej a přeprava sypkých materiálů: -kamenivo, drtě frakcí od 0, 2 až 60/120 po lomový kámen -písek bratčický, černovický, štěrkopísek -dovoz písku -stavební suť -komunální ...

Stolařství: Výroba, dodávka: -okna, eurookna, střešní okno, oken, dveře, vrata, pergoly, přístřešky, schodiště, zimní zahrady, atypický nábytek.

POFA - Rekonstrukce střech, výškové práce: -vysprávky střech -nátěry žlabů a svodů -pokrývačské a tesařské práce -opravy, rekonstrukce střech -zednické práce -zateplování půdních prostorů -postřiky bednění a krovů proti plísni, červotoči a dřevomorce

Činnost: - realizace fotovoltaických elektráren - instalace slaboproud, silnoproud.

Výroba, projekce, montáž, opravy, servis, rekonstrukce: -elektrikářské - elektro -silnoproudé a slaboproudé rozvody -instalace, rozvaděče, přípojky, hromosvody -elektrická zařízení -výtahy od 50kg do 10 tun -osobní, nákladní, lůžkové, jídelní, atypy -hydraulické lanové, řetězové Výroba: -zámečnická.

Sklenářství, práce: -sklenářské. Zateplování oken všech druhů. Provozovna: Prašingerova 89/9, 500 08, Hradec Králové - Nový Hradec Králové

Provádí práce: -instalace - žaluzie všechny typy -těsnění oken, dveří -rolety venkovní i vnitřní, markýzy -lamelové dveře -sítě proti hmyzu -výměna kuchyňských desek -zasklívání lodžií.

Poradenství v oblasti sanací a hydroizolací

Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Čalounictví a zakázkové truhlářství.

Práce: -truhlářské -tesařské.

Provádíme: - montáž a opravy plynových zařízení - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění - vodoinstalatérství - zámečnictví.

Výroba: - náhrobní doplňky z antikora.

Truhlářství Horyna Naší specializací je zpracování dubového dřeva. Vyrábíme kuchyně, židle, stoly, balkóny, zábradlí a jiné. Vyrobíme jakýkoliv nábytek, dle představ zákazníka. Truhlářství Horyna zhotoví interiér i u Vás!

Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - zámečnické prvky.