VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prodej a opravy: - čalouněný nábytek.

Služby: -servisní, oprava, servis -montážní činnost, montáž, instalace.

Provádíme: - zednické, klempířské a pokrývačské práce.

Střechy na klíč Kompletní práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Výroba: -kovoobráběčství -nástrojářství.

Specializujeme se na autočalounictví, a to jak na nových vozech, tak na veteránech, kde používáme původní technologie čalounění sedaček a interiérů. Autočalounictví: - všechny značky vozidel - čalounění sedaček motocyklů - látka - kůže - sportovní úpravy - přečalounění volantu do kůže - zaslepení vystřeleného airbagu + ...

Výroba, prodej, montáž. Kominické práce a služby. Měření emisí malých zdrojů dle zák. 86/2002 Sb. Technické poradenství: - návrh řešení kouřových, spalinových cest. Montáž: - nafukovací pryskyřičné vložky - kovové komínové vložky - vícevrstvé kovové komíny. - FURANFLEX Revize, periodické ...

Práce, služby, technické služby: - provoz skládky -skládka TKO - svoz tuhého komunálního odpadu - přistavení, pronájem a odvoz velkoobjemových kontejnerů pro odvoz tuhých odpadů - převoz materiálů multikárou a traktorem s vlekem - strojní čistění a mytí zpevněných ploch - práce vysokozdvižnou plošinou - elektromontážní ...

Truhlářství. Zakázková výroba kuchyní dle požadavku zákazníka včetně montáže za výhodné ceny. Dále vyrábí: - dětské pokoje - obývací pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavěné skříně - šatní skříně - komody a ostatní nábytek. Vše v kvalitě a za výhodné ceny.

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek i kancelářský - okna, okno - dveře vnitřní i venkovní - schodiště, podkroví - bytové interiéry, včetně návrhu - kuchyně na míru, včetně návrhu - vestavěné skříně, skříně na míru. Pokládání: - plovoucí podlahy laminované i dřevěné - prkenné podlahy, včetně dodání materiálu. Drobné ...

Stavební firma - stavební práce

Certifikace jakosti ISO 9001:2000. Výroba: -rozvaděče: -pro vnitřní i venkovní rozvodny VN i VVN -domovní. Služby: -elektroprojekce. Elektroinstalace, montáže, revize: -silnoproud -hromosvody -zabezpečovací systémy -SAT a TV rozvody.

Práce: -výškové -klempířské

Výroba, prodej, truhlářství. -veškerá truhlářská výroba -okna -dveře -schody -zábradlí -masivní a dýhovaný nábytek -další truhlářské práce.

IVOKING Restaurování, práce: -renovace starožitného nábytku. Výroba replik.

Nástěnné kotle, litinové kotle, ocelové kotle, zásobníkové ohřívače, regulační systémy, servis tepelných zdrojů, emisní měření, topenářské práce a jejich realizace.

Svatební šaty na míru Zakázkové šití, prodej, pujčovná. Dámské šaty: - svatební - společenské - taneční - koktejlové - divadelní kostýmy.

Stavby: -komplexní na klíč. Stavební práce: -zednické (i omítky) -obkladačské. Rekonstrukce, opravy: -objekty, stavby: -občanské -bytové -údržba.