VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Telekomunikační zařízení. Výstavbě a správa počítačových sítí, kamerových systémů, docházkových systémů, stravovacích, rozhlasových. Prodej: - klimatizační jednotky.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodejní sklad: -sádrokartony KNAUF -tepelné izolace ORSIL, POLYSTYREN, THERMOLAN -střešní okna VELUX -zateplovací fasádní systém MULTI THERM -barevné omítky -fasádní barvy -interiérové barvy HET -stavební lepidla a maltové směsi -hydroizolační a parotěsné folie -kazetové podhledy ...

Malířské a natěračské práce všeho druhu. Dekorativní malby, nástěnné malby, stencil, street art. Nástřiky gothele, variopaint. Vysokotlaké stříkání airless.

Zámkařství - zámečnictví a zabezpečovací zařízení. Nouzová služba tel: 60240627. Výroba, montáž, dodávka: - licenční duralové mříže, ocelové mříže - bezpečnostní dveře, čalounění - protipožární dveře, oplechování - klíče do zámků a autozámků. Servisní středisko FAB. Prodej, montáž: - bezpečnostní zámky, zábrany, závory - ...

Provádění elektromontážních prací. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů

Prodej, pokládka: - koberce - PVC - korek - lamelové podlahy.

Aranžování sušených květin: - dekorace do košů, do skla, do keramiky - velikonoční dekorace, vánoční dekorace, nástěnné dekorace - aranžování interiérů, výloh - práce na zakázku.

Výroba, prodej, dodávka, distribuce, montáž, zaměření: -truhlářské práce -vestavěné skříně, šatny na míru -kuchyňské linky -vše na míru

Zemní práce - protlaky - dlaždičské práce - dutodoprava Provozovna: Smetanova 734 533 04 Sezemice

Zakázkové truhlářství Výroba: - oken, dveří a kuchyní včetně zajištění spotřebičů.

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Pokrývačství: -celková rekonstrukce střech -klempířské a pokrývačské práce -montáž střešních oken -izolace a hydroizolace střech.

D.L.Metalizace Povrchové úpravy kovů. Metalizace: -malých dílů(výfuky, disky na automobily) -velkých ocelových konstrukcí(mosty, lodě, těžní věže) Tryskání. Pískování. Šopování. Metalizace zinek(Zn), hliník(Al), zinacor 850. Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001.

Služby: - elektromntáže do 22kV - výroba rozvaděčů - odstranění revizních závad - telefonní rozvody - zabezpečovací systémy - požární hlásiče - kamerové systémy - hromosvody - revize elektrického zařízení - projekce - fotovoltaické elektrárny.

Revize, zkoušky vyhrazených zařízení: -plynová zařízení -plynu -tlakových nádob -kotelen. Servis, montáž: -plynové spotřebiče, plynových spotřebičů. Revize a zkoušky tlakových zařízení. Školení topičů, obsluhy plynového a tlakového zařízení.

Realizace vnitřních i vnějších strojních omítek, šlechtěné nebo minerální omítky, zateplování budov.

Montáž, servis, opravy, prodej: - elektronické a kamerové zabezpečovací systémy. Instalace: - přístupové a docházkové systémy - domácí telefony - strukturovaná kabeláž. Elektromontážní práce.

Nabídka služeb: - rekonstrukce staveb (lodžie, fasády, půdní vestavby) - rekonstrukce bytů a bytových jader - zateplování budov - SDK (sádrokarton.konstrukce KNAUF ) a mineralní podhledy (OWA, ARMSTRONG, AMF) - zednické a obkladačské práce - izolace a sanace (PREMIX) - elektroinstalace - vodoinstalace - podlahy (plovoucí podlahy ...

Naše služby: - vložkování komínů - revize komínů.

Práce: - lakýrnické a malířské.

Výroba stavebně truhlářská (výroba oken, dveří) Silniční nákladní doprava.

Montáž, opravy: - plyn, topení.