VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Malířské a natěračské práce.

Výroba, služby: -rozvod elektrické energie -elektroinstalace -automatizace a řízení -slaboproudé systémy a přenos dat -elektrické a elektronické přístroje -rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace -spínače, měření, přípojnicové, rozvody, UPS, PLC -stykače, pohony, kabeláž, zabezpečovací systémy.

Prádelna. Praní: -pracovní oděvy -ložní prádlo -ostatní prádlo. Mandlování. Opravy: -pracovní oděvy.

BMSJ Elektro, s.r.o. působí na českém trhu od roku 2006. Patří k významným a rostoucím společnostem v České republice v oboru elektroinstalací, projektování a servisu elektrických zařízení. Hlavními obory činnosti jsou: - elektromontážní činnost slaboproudé, datové, zabezpečovací a telekomunikační rozvody - projektování a konzultační ...

Práce: -topenářské -instalatérské. Prodej: -vodoinstalační materiál.

Výroba, prodej: -zábradlí, schodiště -ocelové konstrukce -zámečnická výroba.

Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

VÝŠKOVÉ PRÁCE POMOCÍ HOROLEZECKÉ TECHNIKY: mytí oken, prosklení, osvětlení a obtížně přístupných ploch opravy střech a fasád zednické, klempířské a pokrývačské práce montáže a rekonstrukce hromosvodů nátěry a revize střech, střechy „Bramac“ renovační a impregnační nátěry taškových střech, obnovující pěkný vzhled a prodlužující ...

Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení.

Práce: -zámečnické -truhlářské. Činnost: -stavební -obchodní -prodej řezivo.

Služby: -zámečnictví -umělecké kovářství -restaurátorské práce. Zakázková výroba, prodej: -okenní a dveřní kování -krbové rošty a náčiní -dekorativní předměty -zábradlí a mříže -postele -židle a stoly -svítidla.

Projekce: -plyn-přípojky, plynovody. Výstavba: -plynovody, přípojky -topení plynové. Plynoinstalace.

Veškeré stavební a rekonstrukční práce : Např.: - příčky zděné, spárované, sádrokartonové - betony podlah - podhledy sádrokartonové, minerální kazetové - omítky štukové, sádrové, umělé - zateplování fasád, vnitř. prostor RD - obklady koupelen, bazénů - dlažby vnitřní, venkovní, z kamene, uměl. pískovce - terasy, zámkové dlažby, chodníčky, ...

Projektování, montáž, servis a provoz: - kabelové televize - slaboproudé rozvody - zabezpečovací techniku

Projektování a provádění ekologických staveb: -monitoring podzemních vod -kanalizace -vodovody -přírodní bazény bez chemie -sluneční kolektory. Dodávky na klíč: -čistírny odpadních vod. Skládky odpadů. Chemické sklady. Studny (vrtané, kopané ): -projekty -provedení -čerpací zkoušky.

Truhlářství, tesařství, sklenářství.

Dodávka a montáž laminátových, dřevěných, korkových a PVC podlah včetně stavební chemie a příslušenství. Podlahy Quick Step, Parador, Krono Original, Korek Jelínek a další.Samonivelace a vyrovnávání povrchů pod podlahy.E-shop se vzorkovou prodejnou a dopravou po Praze zdarma.

Opravy a výroba: - nákladní lopaty. Zemní práce. Zámečnické práce.

Zabýváme se průzkumnými pracemi a konzultačními činnostmi v oblasti inženýrské geologie, podzemních staveb, hydrogeologie a geotechniky.

vytápění, chlazení, vzduchotechnika, klimatizace, zdravotechnika, projektování staveb.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

truhlářství, pokládání podlahových krytin, obkládání stěn.

Kompletní montáž střech, střecha, (pokryvačství tesařství klempířství) Rekonstrukce starších střech a montáž střešní okna, okno, oken. Nadkrokevní izolace. Práce na střeše.

Prodej a pokládka veškerých podlahových krytin: - plovoucí podlahy - PVC - linoleum - korkové podlahy - koberce - bambusové podlahy - prahy - přechodové a obv. lišty - palubky - parkety, atd. Zároveň firma poskytuje veškeré služby bezpečnostní agentury - zajištění ostrahy objektů, majetku, osob, připojení na PCO ...