VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prodej: -lasery pro stavebnictví MIKROFYN (rotační lasery, kanalizační lasery, řídící systémy pro zemní stroje) -geodetické přístroje PENTAX (nivelační přístroje, teodolity, totální stanice) -GNSS Javad (GPS, GLONASS, GALILEO) pro geodetické kanceláře a GIS -lokátory podzemních vedení CableDetection -příslušenství ke ...

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba: -okna -dveře.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -stoly pro PC -komody.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Atlantis Instalatérské práce.

Stavebně montážní činnost: - zavěšené minerální a kovové podhledy DONN, AMF*, THERMATEX, ROCKFON, LINDNER, ARMSTRONG, OWA*, FEAL - sádrokartonové stavební systémy KNAUF, RIGIPS, LAFARGE.

Rodinná firma JK plus s.r.o. v Jílovém u Prahy se zabývá výrobou schodišť od roku 1993. Měsíčně vyrábíme okolo 25 kusů schodišť a to ve všech možných typech, tvarech a materiálových provedeních. Dodací lhůty se pohybují okolo 10ti týdnů. Mimo samonosných schodišť provádíme i obklady betonových či ocelových skeletů. Vyrábíme nejen klasická ...

Truhlářství: -stavební -nábytkové -bytové doplňky -zakázková výroba.

Realizace: - počítačové sítě ČR. Dodávka: - slaboproudé kabeláže a systémy - stavební slaboproud. Poradenská činnost a konzultace. Projektová činnost pro všechny stupně dokumentace. Inženýrská činnost. Dodávka zařízení a komponent. Servis.

Malířské a natěračské práce.

Výroba: -čalouněný nábytek -matrace -dětské matrace.

Sklenářské práce. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Sklenářské, malířské a natěračské práce. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Pozemní a inženýrské stavitelství. Výroba elektrických strojů a zařízení. Elektroinstalace.

Práce, rekonstrukce, oprava: -střechy -tesařské, klempířské, pokrývačské práce -montáž střešních oken -montáž sádrokartonu -montáž hromosvodů -montáž solárních kolektorů -zednické práce -půdní (skládací) schody -montáž interiérových schodišť.

Malířské, natěračské práce. Stavební práce. Prodej střešní krytiny. Čištění suchým ledem.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž krovů, střešních oken -opravy a zateplování fasád -hydroizolace.

IVM - Strojírna nabízí: - obrábění kovů - povrchová úprava kovů - zámečnická kovovýroba - výroba konstrukcí.

Práce: -zámečnické -klempířské.

Projekce, výroba, realizace: - interiéry - na klíč: - sádrokartonové systémy - podlahové krytiny - veškeré druhy - samonivelační podlahy. Výroba: - atypický nábytek - interiérové prvky a celky - drážkové panely. Rekonstrukce, modernizace.