VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Čalounictví. Čalounické práce všeho druhu. Oprava: - čalouněný nábytek. Výroba: - čalouněná lůžka - čalounění dveří a interiérů.

Witec GmbH Werkzeug- und Industrietechnik je celosvětově operující rodinou firmou, sídlící jižně od Frankfurtu v rýnsko-mainské oblasti, a disponující hlubokými zkušenostmi v oblasti třískového obrábění. Na základě našich dlouholetých zkušeností garantujeme nejvyšší kvalitu, optimální servis a dobré poradenství s vyrovnaným a vzájemně vyváženým ...

CNC obrábění. Výroba: - formy - grafitové elektrody - kovací zápustky. Frézování, vrtání, soustružení. Provozovna: - Dolní Benešov, Hlučínská 41.

Práce, montáž: -slaboproudé rozvody a zařízení (rozhlas, jednotný čas-hodinové zařízení, zabezpečovací zařízení) -strukturovaná kabeláž -počítačové sítě.

Výkup starých dřevěných trámů a prken Odstraníme střešní a dřevěné konstrukce domů i celých objektů PLUS: vykoupíme použité dřevěné trámy a prkna S námi ušetříte : -minimálně 1/3 celkových nákladů demolice neplatíte dopravu a odvoz materiálů neplatíte skladné a úložné na skládkách neplatíte pracovní sílu a techniku.

Zámečnictví: -zámečnická pohotovost -otevírání aut, bytů -výroba klíčů dle zámků.

Malířské a natěračské práce. Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Zámečnictví, zámkařství Bubák. Maloobchod, prodej: -klíče, zámky. Výroba: -všechny autoklíče včetně speciálů např.FORD, MERCEDES, OCTAVIA atd. -čipování autoklíčů.

Nabízíme - Čištění a revize kouřových spalinových cest - Čištění komínů a kouřovodů - Revize komínů a kouřovodů - Vložkování komínů - Vložkování komínů - hliník (Al) - rovná roura - Vložkování komínů - nerez (Ak) - rovná i ohebná roura - Vložkování komínů - plast - pro kondenzační kotle - Poskytnutí záruky na provedené dílo - ...

Naše služby: - projekce, výroba, montáž a servis silnoproudých rozvaděčů s napětím do 1000V.

Služby: -kominické práce -vložkování komínů pro plynná, tuhá i kapalná paliva -revize komínů.

Stavební práce: - rekonstrukce staveb - koupelny - půdní vestavby - sádrokartony - obklady, dlažby - plovoucí podlahy - sanační systémy - sanace vlhkého zdiva.

Sklenářství Práce: -sklenářské -zasklívání okna, dveře, dvojskla, stavby, zahradnické skleníky -řezání, lepení sklo, skla na akvária -řezání, broušení skla, sklo nábytkové, zrcadla, bezpečnostní skla, sklo lepené. Rámování: -obrazy.

Truhlářské, tesařské a podlahářské práce.

Truhlářství. Návrh, výroba, prodej, montáž: -kuchyně, nábytek -interiéry obchodů, barů, restaurací. Výroba: -okna - eurookna -dveře. Prodej, montáž: -plovoucí podlahy.

Práce: -odborná pokládka zámkové dlažby (realizace zpevněných ploch) -dlaždičské práce (dlažební kostky, plošná dlažba a zámkové dlažby) -betonová architektura z prvků BEST, PRESBETON -zemní práce - mikrorypadlo DH 0115, kloubový nakladač JOLLY SL 30 D -zednické práce -prodej štěrku a písku -výstavba a ...

Stavební firma: - komplexní zateplení budov - opravy a rekonstrukce střech - rekonstrukce balkónů, bytových jader - opravy a nátěry fasád - chodníky, venkovní dlažby, parkoviště. Zelená úsporám.

Stavební práce: - zateplování domů, fasády - rekonstrukce - zednické práce.

Zámečnictví. Výroba: -zámečnická.

Práce: -zeměměřičství -projekce -ekologie -tvorba krajiny.

Úklidové služby, úklid. - pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří, administrativních prostorů. Malování interiérů, bytů, kanceláří. Nátěry oken, dveří. Tapetování. - vše automaticky spojeno s úklidem. Velkoobchod, vzorkovna, prodej, zásilková služba: - speciální sportovní prádlo - termoprádlo - sportovní potřeby a doplňky.

Renovace smaltových zásobníků, nádrží a věží Nátěry a malování - konstrukcí, střech, fasád, technického potrubí, mostů, reklam a interiérů Zabezpečení skal, síťování, trhání, sanace Spárování – panelových domů, prosklených fasád Montáže a demontáže – konstrukcí, reklam a hal Jištění osob ve výškách Mytí oken a fasád tlakovou vodou Rizikové ...

provádíme zednické a stavební práce, specializace na rekonstrukce RD, bytů.Dále provádíme fasády, dlažby a obklady, ploty a oplocení a drobné zednické práce

Provádíme malování bytů, kanceláří, hal, nátěry střech, fasád, betonových podlah, ocelových konstrukcí, lakování dveří, oken, nástřiky Variopaint, strukturální nátěry. Malířství a natěračství, malíři. Veškeré malířské, lakýrnické a natěračské práce.