VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Truhlářství je zaměřeno na výrobu přesných dřevěných replik oken a dveří všech historických období. Používáme nejmodernější technologické postupy: - nástroje - barvy - sklo - upevnění.

Provádíme: - instalatérské a topenářské práce - strojní a tlakove čištění kanalizací a odpadů - kamerový průzkum kanalizace - zmrazovací technika - výměny stoupaček, bojlerů, baterií a WC - dopojení kuchyní - instalace praček a myček.

Služby: - elektromontážní práce - instalace a revize hromosvodů.

Prášková lakovna, práškové lakování: -rámy jízdních kol a příslušenství -židle, stoly -autodíly -moto veterány. Zakázková výroba: -drátěný program. CYKLO prodej a servis: -Uničov, Šternberská 497, tel.:585051299 -jízdní kola.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -schody -dveře, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek.

Plastová okna a dveře: - výroba, montáž, demontáž, zednické práce - 4 a 5-ti komorový systém REHAU - standardní zasklení - bezplatné měření, montáž i demontáž - záruka na výrobky až 60 měsíců - výborná tepelná i zvuková izolace - vchodové a interiérové dveře - vnitřní plastové parapety - vnitřní žaluzie řetízkové - sítě proti hmyzu - ...

MetalPlastForm CZ Výstavba a rakonstrukce komunikací - pokládka vnitřních a venkovních dlažeb, běžná stavební činnost a speciální stavební práce, stavby z kamene, stavby krbů a obezdívání krbových vložek, výroba a prodej plastových a celokovových forem pro stavební výrobu - prodej stavební chemie.

Stavební servis: -stavební práce -obklady, dlažba.

Práce: -malířské -tapetářské -natěračské -nátěry fasád -renovační.

Práce: -oprava a instalace domovních rozvodů -montáž, oprava a údržba elektrických zařízení -kontrola elektrických spotřebičů -zajištění revizí elektrických zařízení.

Zámečnictví, kovovýroba: - zahradní lavičky - houpačky - sedací soupravy na zahradu - oplocení pozemků dle přání zákazníka (s dodáním patek, sloupků, pletiva, včetně bran a branek, včetně nátěrů) - schody a zábradlí - mříže - regály - vrata - skříně a dvířka na plyn - svářečské práce

Zámkové dlažby, dlažení a stavební činnost: -dláždění komunikací, chodníků, vjezdů, parkovišť a ulic.

Zámečnictví, kovovýroba. -ploty -brány -schodiště -zábradlí -výlohy -reklamy Provozovna: Poličská 757 539 01 Hlinsko

Zámečnictví : - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - schody, zábradlí, vrata, dveře, brány, apod. - včetně vávrhu a konstrukčního zpracování. Sváření : - v ochranné atmosféře CO2, elektrickým obloukem, plamenem a bodové svařování Opravy a údržba strojů. Revize : - jeřábů, kladkostrojů, regálových zakladačů, včetně ...

Práce umělěcké kovářské a zámečnické: -ploty -mříže -zábradlí -balkonové zábradlí -bytové doplňky -krbové nářadí -udírnová dvířka -dveřní kování -dveře -vrata -brány -branky -ozdobné kliky -svícny -ozdobné plastiky -bytové doplňky. Včetně povrchových úprav a montáže. Nezávazná osobní konzultace.

Kontejnerová nákladní autodoprava. Zemní práce. Pronájem kontejnerů.

Skužby: -elektromontážní služby v oblasti silnoproudé elektrotechniky.

Elektroinstalace: -kabelové rozvody NN -rodinné -kancelářské -průmyslové -počítačové sítě -rozvody -slaboproudé rozvody -telefonní -hromosvody -podlahové elektrické vytápění DEVI -vyhřívání okapů.

Prodej a montáž: -sádrokartony -truhlářské práce -suchá výstavba.

Čalounictví. Čalounické práce. Výroba, prodej, opravy: - čalouněný nábytek (i atypický) - sedací soupravy - válendy, křesla, taburetky - lůžka, dvoulůžka, matrace - dveře, odkládací stěny. Čalounění restauračních a vinárenských boxů. Opravy starožitného nábytku.

Nákladní autodoprava: - vozy DAF, LIAZ, TATRA T 815, Přeprava sypkých směsí. Zemní práce: - stroje UDS 114, UNC 061.

Studnařské práce: -výkop nových studní -čištění studní -oprava zařízení studní -klasické kopané studny průměr 80, 100, 150.

Montáž: - sádrokarton - minerální podhledy. Rekonstrukce: - půdní vestavby - rodinné domy, byty. Stavba: - ploty - krby. Pokládka: - zámková dlažba. Kovovýroba, montáž: - vrata - brány, branky - mříže. Práce: - sádrokartonářské - zednické - dlaždičské - stavebně zámečnické.