VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: -malířské -natěračské

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně. Služby: -truhlářské práce.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební práce -zemní, výkopové -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční).

Výroba nábytku na zakázku. - truhlářské práce - truhlářství

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Oprava, servis, revize: - plynové zařízení - elektrické zařízení. Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - čištění kotlů. Záruční a pozáruční servis a oprava: - kotle DAKON, DESTILA, THERMONA, KARMA.

Prodej a montáž: -podlahové krytiny: -plovoucí podlaha dřevěná a laminátová -PVC*, lino -koberce -korek -podlahové lišty -lepidla -stěrky -čistící prostředky -dřevěný a kancelářský nábytek -poradenský servis.

Zámečnictví. Výroba: -zámečnická -kovovýroba.

Malířské a natěračské práce.

Malířské a natěračské práce.

Služby: -vyklízecí -bourací -úklidové

Provádíme: - sádrokartonářské práce - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce.

Dokážeme Vám nejenom dobře poradit, ale také i vyřešit sebemenší či zároveň sebevětší nástrahy.

Výroba: - nábytek - kuchyňská linka - doplňky Návrhy: - nábytek - interiér. Prodej a montáž: - plovoucí podlaha.

Výroba: -ocelové konstrukce: -ploty, zábradlí, mříže, schodiště. Drobné stavby. Zařizování interiérů na klíč.

Chemická ochrana dřevěných a zděných konstrukcí proti: - dřevokazným houbám - hmyzu - plísním - požárům. Mykologické průzkumy, posudky. Zhodnocování jakostního stavu dřevěných konstrukcí. Ochrana proti požáru: - ocelové konstrukce - vzduchotechnika - kabely.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, návrhy, realizace, montáž nábytku. Zakázková výroba. Renovace interiéru a exteriéru. Nábytek z lamina. Dýhovaný nábytek (dýha). Kuchyňské linky (kuchyňský nábytek). Schodiště. Komody. Sociální zařízení (koupelnový nábytek). Vestavěné skříně. Pergoly. Selský nábytek. Nábytek z masivu. Renovace ...

Zámečnictví, nástrojářství Opravy silničních vozidel Poskytování přechodného ubytování /v rámci živnosti volné/ Veteran Car Club Dvůr Králové nad Labem Tyršova 557 544 01 Dvůr Králové nad Labem

Stavby: - inženýrské, průmyslové, bytové, občanské (novostavby i rekonstrukce). Úprava, výstavba: - zpevněné plochy, komunikace. Odpady: - likvidace - nebezpečný odpad. Realizace: - inženýrské sítě - voda, kabeláž, plyn, kanalizace. Zemní práce. Stavební projekce, projektování.

Elektroinstalační práce: - revize vyhrazených elektrických a plynových zařízení, spotřebičů, ručního nářadí a hromosvodů.

Výroba, servis, poradenství: - výroba prototypových nástrojů a strojů - CNC soustružení - CNC frézování - opravy nástrojů a forem - gravitování a technický popis laserem.