VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Truhlářství, dřevovýroba.

Naše firma zhotovuje repliky historického nábytku dle dohody a vašich požadavků. Dále provádíme restaurování poškozených kusů nábytku. Také Vám můžeme nabídnout zakázkovou výrobu dýhovaného a masivního nábytku s ohledem na současný moderní design.

Truhlářství. Výroba, prodej: -kuchyňské linky na míru -dětské pokoje, ložnice -vestavěné skříně -dřevěné a laminátové podlahy -okna, dveře vchodové a vnitřní -kompletní vybavení interiéru.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: - zámečnické - železářské - lešenářské.

Hodinový manžel. Jsme schopni Vám poskytnout téměř všechny služby na principu tzv.HODINOVÉHO MANŽELA. Jedná se o veškeré činnosti, které se jakýmkoli způsobem dotýkají nejen vaší domácnosti, ale i vaší zahrady. Práce v interieru: - přivrtání poličky, konzole, obrázků, držáků pro TV apod. - montáž LCD a PLAZMOVÝCH televizí na zeď - ...

Elektroinstalační práce: -kompletní elektroinstalace v bytových objektech -elektroinstalace v průmyslových a zemědělských objektech -opravy a montáže hromosvodů -montáž elektrického topení, elektrokotle, přímotopy, elektrické podlahové vytápění -návrh a realizace osvětlení interiérů a exteriérů -domácí telefony a videotelefony.

Zámečnictví. Výroba a montáž: -mříže -zábradlí -na balkony -vyplňujíce komůrkovým polykarbonátem desky -vrata -ploty -kamnové roury -kotelní roury -okapy -žlaby -veškeré kovové výrobky. Prodej: -plyn Linde -pro výrobu CO2, CORGON-svařovací -ACETYLEN, ARGON, BOGON-pro hospody -CO2-potravinářský+svařovací ...

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Strojírenská výroba: -kovoobrábění -speciální obrábění a CNC -lisování -všechny druhy broušení -výroba strojů a zařízení -kovové konstrukce.

Průmyslové podlahy ze syntetických pryskyřic: -pevnost -odolnost proti poškrábání -snadná omyvatelnost. Složení: -bezespárá podlahovina na bázi modifikovaných syntetických pryskyřic s různými druhy plniv, pigmentů a složek.

Svářečské práce. Výroba zámků a kování.

Podlahy Heth, podlahové krytiny: - PVC - Koberce - Korky - Plovoucí podlahy - Parkety vč. renovace - Vyrovnávky podlah - Doplňky prodej, pokládka, půjčovna brusek

Instalatérství. Velkoobchod: -voda -topení -ochranné pomůcky.

Provádíme elektromontáže automatizačních systémů, projekce a instalace požárních zabezpečení.

Podlahové krytiny Prodej, montaž, pokládka: -podlahové krytiny, podlahoviny: -PVC* -korek -koberce -antistatic -plovoucí podlahy.

Zakázková výroba, prodej: -kuchyňský nábytek, kuchyně, kuchyní -nábytek do obchodů -nábytek do kanceláří, kancelářský nábytek -široká škála barev. Materiál: -DTL Lamino (cca 60 druhů) -dýhovaná dřevotříska -dýhovaná laťovka -dvířka MDF (cca 30 odstínů a 20 typů provedení) -masiv : dub, buk, olše, borovice -pracovní desky, postforming ...

Akvabel - sprchové dveře a vanové zástěny, sprchové a vanové kouty, sítě proti hmyzu. Nastavitelná velikost, rychlá a jednoduchá montáž bez vrtání do stěn koupelny. Výroba i dle přání zákazníka. Certifikát kvality ISO 9001, záruka 3 roky. Malířství, natěračství, dekoratérství : -stříkané tapety GOTA, VARIOPAINT, ANTICKÁ ZEMINA -výmalby ...

Vodoinstalaterské služby voda, topení, kanalizace, plyn

Krejčovství, výroba oděvů, šití oděvů: - dámská konfekce, - dětská konfekce, - ložní prádlo, záclony. Úpravy oblečení.

Obklady, dlažby, koupelny: -kompletní vybavení koupelen -rekonstrukce koupelen a bytových jader -materiály pro obkladače -realizace stavebních prací v nejvyšší kvalitě.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce: - střechy - pergoly - verandy.

Služby: -práce v oboru voda, topení, plyn -instalaterství, instalaterské práce -projekty plynu, topení, vody -alternativní zdroje tepla -solární systémy vytápění -tepelná čerpadla.

Rekonstrukce domů, bytů a bytových jader. Obklady, dlažby, zateplené omítky, štukování, zateplovací a betonářské práce.